Sempre endavant !

dimarts, de febrer 05, 2013
Benvolguts criTerians,

Ja som dia 5. Aquell dia on, des de farà ja 7 anys, escrivim les nostres reflexions i/o els nostres descobriments per a tots nosaltres i tot vosaltres. 

Des d'un febrer de fa 7 anys on juntament amb alguns de vosaltres vam engegar la idea de fer el criTeri, i fins avui, hem estat incansablement publicant i intentant millorar tot el que hem pogut. Ara ja, doncs, crec que és l'hora de deixar passar noves idees i  persones i retirar-me del capdavant per empènyer des del darrere (a l'estil Armando Rampas).

La vida se abre camino

dimarts, de febrer 05, 2013
Aprovechando una mítica frase del no menos mítico personaje Malcolm, en la celebérrima “Parque Jurásico” (la misma aparición de un matemático especializado en teoría del caos en una película de dinosaurios habría merecido un comentario del propio personaje) haremos esta modestísima aportación al XX Carnaval de Biología, sin que sirva de precedente…ya que no hemos conseguido persuadir a un tal Multivac42 para que aprovechara para dar un golpe de estado y cambiar el nombre del evento a algo tipo “Carnaval de la Ingeniería Forestal de los ingenieros de la histórica escuela de ingenieros” participaremos con el decidido ánimo de dinamitarlo desde dentro...el jugosísimo premio en juego justifica a todas luces el esfuerzo... La idea de este mes es intentar responder a la pregunta: ¿cómo se ha llegado a esto? (no se asusten, esta vez no hablaremos de política)

 

Posar a dieta els discs durs

dimarts, de febrer 05, 2013


El mes passat us vaig explicar com deixar net el Gmail, aquest mes toca fer règim als nostres disc durs i treure tot el greix que sobra.


Tall de mànigues

dimarts, de febrer 05, 2013
El Fes-t'ho tu ha tornat!!
Primer de tot demanar disculpes per aquesta aturada tècnica, de causa justificada, però. I és que he estat fent un procés d'investigació profund per poder-vos portar els millors Fes-t'ho tu de la història! 

Però que ha passat quan he tornat...doncs que m'he trobat amb un país del tot capgirat...aissshhh! Així doncs, amb tot el meu cor dedico a tots els corruptes del país aquest TALL DE MÀNIGUES!! 

Comencem...

Danzas de Carnaval

dimarts, de febrer 05, 2013

Como todos sabéis el origen del carnaval es pagano, antes de la cuaresma cristiana y en el que se permite y se vale casi todo en el buen sentido de la palabra.

Un poquito de hipocresía, por favor

dimarts, de febrer 05, 2013

Mariano Rajoy ha ocupado las portadas del Financial Times en los últimos días. También le han dedicado algún que otro duro editorial. La reacción de la bolsa española ha sido la de desplomarse casi un 8% en tres días (aunque la situación parece haberse calmado algo). No está nada mal para un país cuyo objetivo era pasar desapercibido en la arena internacional con el fin de devolver la confianza a los mercados y reducir la prima de riesgo.

TUTUBO METALIKO

dimarts, de febrer 05, 2013

Por cortesía, cuernos y dedicación del Paioner

Cuando unos adolescentes que aprendían a tocar descubrieron la combinación mágica surgida de unos cuantos acordes, con un par de ritmos, distorsión al máximo, electricidad barata y pose rebelde, nació el heavy metal o música jevi, como decían en mi pueblo.



Hallazgo

dimarts, de febrer 05, 2013
Me encontré a este niño
cuando al campo iba:

Barroers del món (VII)

dimarts, de febrer 05, 2013

Aquí arriba una nova entrega de la ja mítica sèrie “Barroers del món”...

1. Awassa, Etiòpia

Sempre és un pal haver de buscar la pedra de la mida exacta per tapar la claveguera...i quan toca plegar de la feina es plega...



Melanconia hivernal

dimarts, de febrer 05, 2013



L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !


En aquest febrer només el pot arreglar el Rock and Roll, ens posem a les mans de l'alquimista Adolfo Cabrales.
 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes