FELICITACIONS I COL·LABORACIONS

dilluns, de maig 05, 2014
La revista Criteri és un punt d’unió de gent a partir d’articles seleccionats de temàtica ben dispersa. Sovint és l’excusa per engegar una idea que tenies al cap però que no t’atrevies a escriure i amb l’excusa de publicar una vegada al mes t’animes i després amb el temps veus els fruits. La revista Criteri és una xarxa de col·laboracions, com ho és internet i la vida.

Aquest mes felicitem especialment a col·laboradors de la revista que han sigut notícia a la Xarxa. Felicitats a Mr. Llaminadures i a La Cocinereta, s’ho mereixen!

Para ti (I) – tu religión

dilluns, de maig 05, 2014
“Para ti” es una nueva sub-sección con la que atormentar a los sufridos lectores en los numerosos meses en los que no hay material, tiempo y/o inspiración para generar el habitual texto excesivo destinado en el mejor de los casos a una lectura en diagonal…No esperen mucho más que un ejercicio estéril de brevísima reflexión sobre cosas que a uno le pasan por la cabeza, utilizando para ello una imagen, sonido, sabor, olor, etc, en función de los medios disponibles…va dedicada a quien se dé por aludido/a. Este mes, una imagen:


Descobreix rutes, posa-la al mòbil i no et quedis sense bateria (wikiloc+oruxmaps)

dilluns, de maig 05, 2014

Toca aixecar el cul de la cadira i posar-se en forma ara que arriba el bon temps. Wikiloc és una web ideal per descobrir llocs nous tant si lo teu és una passejada curta, una caminada d'un dia per la muntanya, una ruta de BTT o qualsevol altra activitat.

Explicarem com cercar la ruta, com descarregar-la i com te la pots posar al teu mòbil perquè no et perdis.

Els paradisos artificials

dilluns, de maig 05, 2014
Els pensadors grecs més conservadors, Plató en especial (i ja sabem quina influència ha tingut i té encara aquest filòsof), davant l'evidència que el nostre món físic és canviant, cosa que implica que no hi ha realitats immutables, eternes i perfectes, sentiren la necessitat d'inventar-se realitats alternatives metafísiques, ideals, que no eren canviants sinó immutables, eternes i perfectes, valgui la repetició en aquest cas, que oferien, és clar, el model real, al seu parer, del que és bell i bo, de com han de ser les coses en definitiva, ja que la nostra realitat canviant i defectuosa no pot donar exemple.

De tapas!!!

dilluns, de maig 05, 2014


Que bonito es mayo! Empieza a notarse la primavera, las calles y las terrazas se llenan de gente, apetece disfrutar de cañas bien fresquitas y por supuesto de su tapa, ¿qué es eso de beber sin comer? Además estamos en plena temporada futbolera y aunque no nos guste, es una buena excusa para disfrutar de los amigos y llenarnos el estómago con pequeñas delicias. 
Aquí os propongo varias opciones, rápidas, fáciles y sabrosas. Cocinereteeeeeeeeeeeeeeeeees!!! ¿nos vamos de tapas?


Guacamole
Receta completa


A los Grandes Barcos

dilluns, de maig 05, 2014

Este poema es sobre los grandes buques que rondan
los océanos

Mono-logos en Wamba (sex)

dilluns, de maig 05, 2014

La comuna de bonobos de Wamba, fue descubierta por Takayoshi Kano en 1973. Desde entonces este remoto lugar se ha convertido en la meca del sexo. Por aquí han pasado gran cantidad de humanos, más y menos conocidos. Los últimos visitantes ha sido Nacho Vidal y Jenna Jameson.

Tobías: ¡Bono!

Carta IX: Números

dilluns, de maig 05, 2014
Hello!

Com va tot?
Aquest mes us comentaré un petit detall, un petit bonic detall des del meu punt de vista.

Escòcia, quin lloc (I)

dilluns, de maig 05, 2014
Uns pocs dies a Escòcia són una mina d’or per a aquesta decadent secció...

1. L’àngel gaiter

En una vidriera prop d’Inverness es pot veure com alguns àngels no toquen les habituals lires o trompetes...sinó gaites!


 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes