Melanconia hivernal




L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !


En aquest febrer només el pot arreglar el Rock and Roll, ens posem a les mans de l'alquimista Adolfo Cabrales.

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Estaràs tota la vida buscant aquell somriure etern que has somiat tantes vegades i, que quan mires al teu voltant continues buscant. No vols continuar així, però de vegades t'oblides de tot i de vegades vius aquest sentiment de buidor tant profund que voldries marxar corrent darrere dels mils somriures que t'han promès. Armando t'avisa: tot és pura mentida !

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Aquest mes, la teva frase és: "Por la boca vive el pez". Fes servir aquest do que tens de fer moure els llavis mentre ho coordines amb l'aire que surt dels teus pulmons, amanit amb aquest tro de veu que ens fa tremolar.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Tu ets aire, nosaltres paper. Ens fas moure com tu vols. Algú va dir alguna vegada: " A Europa banyen les patates fregides en maionesa. Paio, les banyen en aquella merda!".

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Hi ha un nen que s'amaga sempre darrere teu. Tot canvia i al mateix temps segueix igual, i encara que sigui diferent, sempre és el mateix mal. Qui coneix d'aquest conte més de la meitat ? (excepte Armando que pot veure més enllà)

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
La vida et donarà els petons que tu puguis donar. O sigui que aquest mes ja pots anar repartint si és que vols rebre ! Ho tindràs tot controlat però potser vindrà el vent de l'altre costat !

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Has amagat tantes frases que el castell de cartes que has construït tremolarà més que mai amb els vents de febrer. Ningú et pot ajudar. Prepara't per afrontar la caiguda.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Com diu Fito, 14 vides son dos gats. Quants en tens tu? Has cridat per no dir res? Reflexiones sobre tu mateix ? Pots veure amb tanta llum ? Et preguntes les preguntes ? Busca un lloc, no molt llunyà, a unes quantes cerveses d'on ets per reflexionar-hi.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Has perdut el cap però no el barret. Algú creuarà el teu cor desert aquest febrer.I si vols dibuixar el febrer hauràs de triar el color gris. Espera la primavera per colors més vius. De moment, sobrepassa i sobreporta el que portarà el fred de l'hivern. 

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
La recompensa de l'espera arribarà, però encara has de tenir paciència. Se t'apropen les parets i s'allunya la sortida. Aquest febrer costarà. Has jugat una partida molt forta. Ara estàs avall, ara estàs amunt. Navega !

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
S'ha torçat el camí i saps que no pots tornar. Coses del destí, aquest febrer vol mossegar-te. L'horitzó serà negre i semblarà que s'ha acabat l'obra. Ha estat divertit però t'adonaràs que t'has equivocat. Potser tornaries a equivocar-te. Potser no va estar malament. Un sempre somia perquè s'ha adormit. No cal despertar-se encara que surti el sol.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Si algú et desprecia dona-li la mà. Enganxa't el somriure sincer a la cara. Posa't el bon humor a la butxaca. Persegueix a la senyora felicitat. Banya't amb els somriures que et provoquen les bones cançons.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Et perdràs als bars on es veu sense sed. Serà més divertit quan no et toqui perdre. Ballaries amb qualsevol però estàs sord d'un peu. Gira't i saluda amb les orelles.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes