El CriTeri de Febrer

El CriTeri torna a la càrrega per combatre el fred de febrer. Aquest mes estrenem nova secció, Footprints, que ens aproparà al món del jazz de la millor manera possible, amb una petita degustació musical. Un altre tipus de degustacions ens porta La Cocinereta, la nostra secció més suggeridora i nutritiva. Imprescindibles també els curts que aquest mes ens proposa La Vida Es Corta, sorprenents i emocionants a parts iguals. I si encara teniu fred, feu una paradeta per la seccions del número de febrer.

Per cert, el proper mes fem 11 anyets, i ho pensem celebrar sense estar-nos de res. Si voleu anar obrint boca, us animem a rellegir el número especial del desè aniversari.

Salut i CriTeri!!!



El CriTeri vuelve a la carga para combatir el frío de febrero. Este mes estrenamos nueva sección, Footprints, que nos acercará al mundo del jazz de la mejormanera posible, con una pequeña degustación musical. Otro tipo de degustaciones nos trae La Cocinereta, nuestra sección más sugerente y nutritiva. Imprescindibles también los cortos que este mes nos propone La Vida Es Corta, sorprendentes y emocionantes a partes iguales. Y si todavía tenéis frío, haced una parada por el resto de secciones del número defebrero.

Por cierto, que el próximo mes cumplimos 11 añitos, y lo pensamos celebrar por todo lo alto. Si queréis ir abriendo boca, os animamos a releer el número especial del décimo aniversario.

Salut i CriTeri!!!

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes