Cristal·lí



L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !


Aquest novembre hem d'assumir el repte de la mà de la unió del fred i el mediterrani. Omar Suleyman i Björk




AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
La copa apunt just abans de trencar-se. Amb una visió més intuïtiva que real, podràs veure el seu deix lent, la caiguda mortal que farà esclafar amb mil trossos aquell cristall de bohèmia tan apreciat i tan car.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Sempre l'estimaràs. Sempre serà el/la teu amant preferit malgrat no el tinguis. Novembre de nostàlgia i fulles mortes que cauen.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Fart de tantes tecnologies que només fan que complicar les teves relacions. Potser aquest novembre és hora de deixar-ho tot i anar a fer el hippie en alguna casa de pagès en la que faci molt fred i no hi hagi ni llum ni aigua. Parlem en un mes, a veure com ha anat tot...

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Aquest novembre n'estaràs fins als mismíssims collons/ovaris de tot plegat. T'han pres pel pito del sereno. Que et deixin en pau !! Tindràs tota la raó. Malgrat ningú, excepte Armando, te la donarà.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Novembre de la por. Por a morir, por a que et fereixin, por a perdre, por a caure, por a tirar endavant, por a tirar endarrere, por a massa sort i a massa desgràcia, por a l'amor, por al desamor...

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
La sort t'espera al costat. Només has de fer que adonar-te del que t'envolta.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Tindràs la impressió de veure vaixells que es creuen al mar, uns venen i els altres van, o tot el contrari. Viure sense horaris, sense notícies. Tot serà un xic estrany, no ho podràs evitar. Amb cada respiració vindrà la mateixa sensació.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Trobaràs a faltar coses molt estranyes. Aquest novembre, amb la olor de la fusta cremada de les xemeneies vindran al teu cap records d'altres novembres, d'altres tardors llunyanes que ja no tornaran. 

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
S'acosten viatges. Les coses aniran molt ràpides, a ritmes massa ràpids. No hi haurà cap naufragi, però la velocitat farà que entri molta aigua dins la llanxa ràpida que portes. No passa res, que no t'envaeixi el pànic. Tot anirà avançant al seu ritme, malgrat et sembli massa ràpid.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Aquest novembre tindràs la sensació que preferiries ser un arbre, o una planta, alguna cosa vegetal i deixar anar les fulles que ja no serveixen, deixar-les que se les endugui el vent i dir-los-hi adeu amb les branques nues i alliberades que ja no han de suportar aquella ombra que molestaria aquest hivern quan surti el sol que escalfa el just i necessari.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest novembre et despertaràs i ja no hi haurà el què t'esperes. Tot desafinarà. La ciutat estarà sola i ningú entendrà el què et passa. El consól serà que sempre hi ha algú que està pitjor. A veure! No ens enganyem, això no ha consolat mai ningú. Tots els pianos desafinaran i t'hauràs d'acostumar a les noves notes.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Per Déu ! Tracta de pensar per una vegada. Aquest novembre et farà falta !! Agafa el ferro roent abans de deixar-te caure ! Mira el calendari i posa't marques i intenta que no sigui insuportablement cruel passar un dia rere l'altre. Suporta-ho!

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes