Hem de fer sacrificis per calmar els mercats!!!

Avui he sentit aquesta frase a la radio i m'ha vingut un record instantani del Sr. Juan, el guia de Tikal, a la gran ciutat Maya de Guatemala. La frase no era exactament igual, fa 1500 anys per sotmetre el poble la frase de moda era "Hem de fer sacrificis per calmar els Déus".

Hem sembla increïble que ateus com nosaltres, nens de carrera i en plena era d'Internet ens empassem una farsa com aquesta.

Estem tontos o què?

De quina religió ets?


En món està decantat pels seguidors de Windows, els de Apple i els de Google. Cadascú, depenent de les seves creences i experiències t'explicarà la bondat de seguir un o altre.

Windows

Predominant fa un temps però actualment en clara disminució; bona part de la culpa és la fuga del seu líder (Bill Gates). Últimament ha fet un gir molt curiós, està agafant influències de Apple?. Ha fet una tauleta bonica en total secret fins a la presentació, tauleta que inclou programa i aparell (software & hardware), i fins i tot la presentació l'ha fet molt a l'estil de Steve Jobs. S'hauran llegit els de Windows la biblia de Steve Jobs i els hi haurà influenciat ?

En tot cas aquí tenim la nova meravella de Windows, la tauleta Surface

El curiós del cas és que tot i la influència de Steve Jobs a la tomba la presentació va tenir regust a Windows. Se'ls i va penjar la tauleta a mitja presentació.


Apple

Steve Jobs està mort però l'empremta que deixa un líder mor en plena expansió és gran. Fa poc s'ha recuperat un vídeo d'una entrevista molt interessant que no podeu deixar de veure, mireu-la aviat que la treuen del youtube. M'ha agradat especialment l'anècdota de la bicicleta.


Google

I Google que està una mica despistada. Tot i ser la més gratis i la millor en molts sentits perd seguidors per por a ser massa gran. Per una banda Apple deixa d'utilitzar els seus mapes en el seu apreciat iPhone (per cert crec que és una cagada per part de Apple i dolent pels seus seguidors). Per altra banda el seu deixeble Android es perd en versions, resolucions, i aparells.


Pero la cosa pot canviar perquè Google aposta molt fort i ha tret el seu propi tablet, el nexus 7, per 200 € i al setembre el tenim aquí (abans en altres països Inglish Patinglish). Aquí si que crec que l'ha encertat Google, no ha volgut competir amb qualitat amb l'iPad (com a fet Windows amb la seva tauleta Surface) i millor perquè és impossible avui en dia competir amb l'iPad per la qualitat de l'aparell i per la qualitat de les aplicacions. Actualment l'iPad és l'indiscutible rei de les tauletes. Però una tauleta made in Google, de 7' polsades, que pesi poc i valgui poc és molt interessant i pot ser un boom de ventes.




Salut i CriTeri

@

La frase del mes és pel Joan Colomo, que ve molt al cas en el moment de crisi en que estem

Es màgic es meravellós
Que ens menteixin així
Jo no vull pas la veritat, vull ser feliç

Joan Colomo - Màgic




Share this:

1 comentari :

  1. Jo diria que no hi ha seguidors de windows...el que hi ha és gent que no segueix ni Apple ni Mac ni Linux i simplement fa servir "el que hi ha" per defecte. Per una altra banda, si "el que hi ha" ja els funciona bé també és una opció lícita...

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes