El gat que balla pel terrat

Fes una ullada al teu horòscop d'aquest mes. Aquest mes estrenem el nou disc de les Supremes Gironines, The Pepper pots: We must fight

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest novembre seràs un/a covard. No et comprometis a res, et costarà aixecar-te del llit als matins, et preguntaràs constantment quin és l'objectiu, quin és el plan final de tot plegat. Armando et dona la clau per aquest novembre: no preguntis, simplement camina endavant.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Aquest novembre et quedaràs a dormir on no toca. Les coses es complicaran. Espera que surti el sol per fer alguna cosa. Mentrestant segueix l'estratègia de l'avestruç. Ai quin novembre tan complicat !

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Sense ulls i sense orelles és difícil tirar endavant. Aquest mes la salut serà delicada, cuida't. Ballaràs content i quan menys t'ho esperis els teus ossos de vidre es trencaran. No passa res, tot passa i la vida gira. No serà un gran mes.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Els dimonis marsupials volaran al voltant del teu cap i faran que decideixis el que no has de decidir, però si Armando Rampas pot endevinar el teu destí és que aquest ja està escrit i per tant no cal decidir res, tot vé decidit o sigui que no pots fer res més que ballar amb els dimonis marsupials i acceptar-ne les conseqüències.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Ets un sol. Bona persona i guapo/a. Aquest novembre mantindras el teu fantàstic somriure que tant ens ajuda a la resta. Per tu és fàcil. Serà un novembre assolelllat ! Gaudeix-ne.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Ai de tu aquest novembre. El sol estarà tapat per núvols. Discutiràs i no tindràs raó. Intenta no tancar-te massa en les teves idees. De vegades estas equivocat, igual que la resta i igual que tothom.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
El que et compri una camisa li regales un cobrellit. Aquest novembre estas d'ofertón !!! El que et compri un clauer li regales el porc sencer. Posa-hi estil i gràcia, alegria i moviment, mou les caderes, posa-ho tot al mostrador !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
No t'oblidis del que t'envolta. Estas enfocat en coses importants i oblides les altres que també son importants. Ets bona persona.


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Mes de rumba, sona com ha de sonar, la sang calenta i el cor bategant i els peus que es mouen a dreta i a esquerre al compàs. Que tot es torni boig, venga moviment. Que bonito es el amor!

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
S'et gelarà tot per la teva parella. Anirà per dins. Diga-li que t'agraden els seus llavis, els seus ulls, que somies amb ell/a, amb el seu somriure, els seus comentaris, els seus cabells, que t'agrada ell/a !!! Cada dia li has de recordar i no deixis que s'en rigui, que no ho dius per dir, que és el que sents. Diga-li: M'agrades, m'agrades, m'agrada la teva roba, la teva olor, el teu sexe, la teva pell, la teva manera de ser i de pensar.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Les adversitats apareixen per apendre a superar-les. Intenta acceptar-la, superar-la i sortir-ne encara més savi que mai. Tens sort!

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Aquest novembre tiraran monedes al teu barret, tocaràs música que agradarà i notaràs els resultats. T'admirem !!


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes