Carta IV: Estats units és sensible

Hola !

Avui he pensat que us explicaré com una qüestió negativa porta a una de positiva. I a més us ho explicaré de manera ràpida i directe.


Anem al gra: com sabeu, i com dèia a la carta anterior, Amèrica és gran i també son grans les persones. En una carta també us explicaré la meva sensació de que la societat és molt individual i solitària. Així doncs, si sumem persones grans, persones GRANS i solitud... el còctel està servit. La qüestió és que en aquesta societat consumidora, aquestes persones tenen, i han de tenir, la possibilitat d'anar a comprar. La solució: un carret elèctric, amb la velocitat perfecte, amb marxa enrere i l'alçada pensada per arribar a la majoria d'estanteries. Aquí va la foto.

Senyors dels supermercats al nostre país. Copieu! És una bona idea, no només per a les persones GRANS, però sí per les persones grans i pels "lesionats" i persones amb minusvalíes físiques.

Usuari amb una lesió al turmell vestit amb l'uniforme oficial del Wallmart, el xàndall.

Vull afegir que alguns estats, als supermercats encara donen bosses de plàstic. Curiosament crec que té una relació amb la orientació política majoritària de l'estat (a veure, la diàspora catalana, opineu) i la quantitat de petroli existent a l'estat. Senyors dels nostres supermercats, NO COPIEU això de les bosses.

Fins aviat !
God Bless America!

A.R.



Share this:

1 comentari :

  1. Je je. Segur que t'has agafat un carrito d'aquests al súper i vas pasejant el teu peu com un rei.

    Has tingut sort, aquí et mirarien rarrro rarrro

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes