L' art de les muses

EUTERPE: Coralie Clément

Info: Coralie Clément, naix a França al 1982 envoltada d’una família de músics, ja des de ben petita comença a estudiar violí. Coralie, forma part de la Nouvelle chanson, expressió que designa als nous músics françesos dels 90, com per exemple Dominique A o Yann Tiersen. Músics, que recuperen el legat de la Chanson i el combinen amb pop i rock, però la noia d'ulls blaus va més enllà i afegeix un toc de bossa nova a les seves cançons. Aquest toc brasiler junt a una veu d’extrema dolçor fa que la seva música transmeti elegància i malenconia.


Coralie una musa que desprèn nostàlgia.

Àlbums recomanats: Salles des pas perdus (2002), Bye Bye beauté (2005) Toystore (2008).

Cançó: Ces’t la vie.

Moment per a escoltar-la: Nit d’estiu. Finestres obertes. Copa de vi i Coralie: Samba de Mon Coeur qui Bat.


LA COMPILATION: “frases”

Tots i totes tenim gravades a la memòria frases de cançons que ens han marcat moments de la nostra vida i com no moltes de les lletres parlen dels efectes de la dopamina, tema de l’última compilation. Aquest mes us presento algunes de les frases musicals que utilitza Lady Godiva per a alegrar-se, torturar-se, deprimir-se i enamorar-se; lletres que formen part de la seva banda sonora particular. Per als moments de desamor, Godiva opta pel ...she’s not really my type, but I think you two are forever and I hate to say it but you’re perfect togheter so.... fuck you and your untouchable face... mentre que per a la tortura li agrada més el ...dime con tus dedos que no habrá más peros que siempre seremos mientras nos toquemos... Però, quan necessita una mica de bon rollo li agrada la força del ...parece que hay un incendio cuando estás a mi lado, parece que estoy ardiendo... vamos a tener que vernos aunque estén todos en contra... i si busca tendresa el reproductor li sona així ...quan fem l'amor dos-cents dansaires otomans giren contents al meu voltant, somriuen i piquen de mans... Finalment, i després d’haver passat per tants estats anímics, Lady godiva, exahusta, recorda una simple però gran frase: ...I wanna do whatever common people do, I wanna sleep with common people: like you !!!, i és que lo comú és difícil de trobar.

Fins un altra,


Lady Godiva

Share this:

1 comentari :

  1. Que puc dir de la meva musa Lady Godiva ??
    En aquest cas, només gràcies per compartir el que escoltes segons el teu estat d'ànim.
    Suposo que jo també podria fer un llistat de cançons per a estats d'ànim, però per no fer-me pesat només diré dues coses:
    Per moments de melanconia, qualsevol cançó de Keane (entristeix encara més, però ajuda a plorar, i plorant és com es curen els mals interiors, segons penso jo)
    I allò tan típic de que cada parella (ben avinguda) té una cançó que els recorda la seva relació, doncs la meva amb la meva dona és Heaven, de Bryan Adams. Segur que alguns la trobareu molt nyonya, però és que erem molt joves i encara estem molt enamorats. Que mes puc demanar !!
    No puc escriure la lletra, pero us deixo un link per a que la llegiu si voleu :
    http://www.lyrics007.com/Bryan%20Adams%20Lyrics/Heaven%20Lyrics.html

    I si la voleu escoltar :
    http://www.youtube.com/watch?v=3eT464L1YRA
    o bé,
    spotify:track:0V1R7NK5hFNCZs83X6MJbQ

    Un petó i, com sempre, felicitats per la secció

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes