LA BARCA DEL SALAMANCA (Port Olímpic, Barcelona)

Després d’una passejada per obrir la gana per les platges de la Barceloneta i Sant Sebastià, o les de Nova Icària i la Mar bella, arriba el difícil moment d’escollir un restaurant on dinar.
Tot al llarg d’aquestes platges que envolten el Port Olímpic de Barcelona es troben desenes i desenes de restaurants (gairebé segur que superen el centenar) amb cartes plenes d’arrossos, mariscs, tapes, ...
Per tant la decisió és realment difícil !!!
Avui us proposo un dels restaurants als quals podeu anar, sense que això suposi una obligació, ni tampoc un consell, cadascú que faci el que vulgui.
Jo us proposaria que anéssiu a “La barca del Salamanca”, en ple Port Olímpic, en el Moll de Gregal. El Moll de Gregal és una filera de restaurants, en els quals mentre vas passant, hi ha sempre una persona que intenta arrossegar-te cap a un d’ells. El més típic és allò de “mesa para 4 ??” (si aneu 4 persones, és clar). Al final de tant dir que no, has d’acabar dient que si a algú !!Aquest fou el cas, i finalment vam decidir quedar-nos a tastar la cuina de “La Barca del Salamanca”, perquè era un restaurant enorme (comparat amb els de prop seu), amb una munió indescriptible de cambrers (en deu haver més que no pas clients), i els plats que anaven sortint per la porta tenien molt i molt bona pinta.

El Moll de Gregal


La vivència personal :
El restaurant no és de disseny, com us podeu imaginar, però la carta és molt i molt extensa, amb gran varietat de plats, principalment de peix i marisc.
En quant al servei, hi ha de tot : cambrers molt simpàtics i amables, i d’altres que fan cara de pomes agres (sense arribar a ser mai desagradables), però això si, són rapidíssims (ja he comentat que hi ha gairebé més cambrers que clients).
Si no espereu un tracte de 4 estrelles, no us el perdeu, ja que les quantitats són mes que generoses i el menjar d’alta qualitat.
Per a poc menjadors, demaneu només un segon plat o no us acabareu el que us portin.Pels golafres, alguna cosa per picar com un pop a la gallega i una calamarsets, acompanyats després d’una paella (molta varietat i amb suficient per a repetir) o un plat de peix al forn (acompanyat d’un bon assortit de verduretes i patates)



El millor :
En aquest cas estic obligat a dir que no us perdeu l’”Amanida de foie, amb pernil ibèric cruixent, parmesà, fruits secs i enciams variats, amb una vinagreta de mel” (potser excessivament dolça, pel meu gust). Ideal per a compartir !!!!

El pitjor :
Sol ser dels llocs amb més clientela, i de vegades una mica cridanera, o sigui que no busqueu silenci.
Els preus, tot i no ser alts, tampoc són baixos, i un dinar per dues persones no sol baixar dels 50€ (que pels temps que corren és força habitual, però ja esteu avisats

Proveu un dia, i després ja veureu si val la pena repetir o no !!

Si voleu més info, visiteu :
http://www.labarcadelsalamanca.com/

Fins la propera

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes