La petita destral i el gran arbre

Ara tothom s'apunta a reconèixer la gran desfeta de l'odiat sistema capitalista que no ha funcionat mai: que ja es veia a venir, que això no era sostenible, que no podia ser, bla bla bla... Però què passava mentre tothom s'apuntava a l'especulació ? Què passava quan fins i tot se li va permetre a la classe mitja (on haurem arribat !!) d'adquirir uns pisos per llogar-los ? La classe mitja es va oblidar de a quina classe pertanyia només perquè podia llogar pisos. Quina poca consciència hem tingut tots plegats !! Perquè, és clar, ara es tracta de buscar els culpables. Tot menys assumir que som part del problema. Sort en tenim que l'economia ens torna al nostre lloc!!

Ara, doncs, serà el moment de tornar a resar, de tornar a l`esglèsia (mentre no ens cobrin el lloguer gaire alt) serem el fill pròdig (Lluc 15.11-24), perquè ara la classe mitja tornarà allà on era, o potser més avall i tot !!

De totes maneres, el que no ens podem permetre el luxe d'oblidar MAI són els drets humans:

Article 18

Tota persona té dret a la llibertat de pensament, de consciència i de religió; aquest dret comporta la llibertat de canviar de religió o de convicció i la de manifestar-les individualment o en comú, en públic i en privat, mitjançant l'ensenyament, la predicació, el culte i l'acompliment de ritus.

http://www.xtec.cat/~lvallmaj/passeig/dudh.htm



criteri@elcrit.org

El blog del criTeri no es fa responsable de les opinions expressades pels seus col·laboradors.

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes