Armando t'il·lumina

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Els astres s’estan alinearan en contra teva. Aquest mes no entendràs res, la calor et paralitzarà tot. Inclús aquells òrgans que creies impossibles de paralitzar. El meu consell és que segueixis l’estratègia que et sembli millor, perquè totes seran igual de
desastroses.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Aquest mes arribaràs a la conclusió que necessites un canvi de parella. Això no pot continuar, res no tindrà sentit, sentiràs un buit, unes molesties a l`estòmac. Només et puc recomanar que t'ho agafis amb calma i esperis a decidir, com a mínim al mes d'Agost. De sexe res de res !!

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Aquest juliol estaràs nostàlgic/a total. Només voldràs escoltar música d'altres temps, Billie Holiday, Ottis etc... Et semblarà que el passat és lo millor i que el present és com un plat de sopa sense sal. En quant al sexe, doncs, exactament el mateix. La teva parella és un plat de sopa sense sal.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
L'estiu fa que estiguis més ràpid, més comunicatiu, més content/a, més sociable. De sexe res de res, continua la sequera. La salut perfecte i de diners, normalet.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
El sexe aborrit que tenies fins ara, continuarà. Aquest mes, però, tindràs una sorpresa agradable a la feina, ja era hora perquè estaves bastant fart de tot plegat. Això et donarà l'energia necessaria per encarar una nova etapa laboral dins la mateixa empresa.


CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Sexe boig, liquids, suor, exercicis i postures impossibles, frenesí, gemecs, crits, bogeria, moviments, taques, salts. Aquest mes seràs el nou marquès/a de Sade. Ni els diners ni la salut t'importaran, i per suposat, la feina te la suarà tres collons !

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Apareixeran nous horitzons laborals en la teva vida. Intenta aprofitar-los, però no t'oblidis de tots els condicionants.Sexualment aquest mes només et quedarà la masturbació pura i dura. També, cal fer esment, que no seran de qualitat, només per passar, per alleugerir la "pressió"


VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Sentiràs un pessigolleig intens als teus mugrons i d'aquí baixarà cap a la zona de l'entrecuix. Això et passarà quan menys t'ho esperis i et portarà a més d'un compromís. El teu cos no obeïrà per res el teu cap i et passaran coses que no entendràs: com pot ser que em posi taaaant calent/a aquesta persona en la qual no m'havia fixat mai o, a la qual sempre havia considerat totalment lletja i insulsa ?

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Aquest mes t'espera sexe del bo ! Prepara't, tindràs canya per un tub !!! Laboralment estaràs millor que mai, molta feina però t'ho agafaràs amb molt d'entusiasme. De diners no t'en faltaran.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Ets un brut/a, tindràs pensaments impurs molt lletjos, coses extranyes. Ets una persona rara, ho penso jo i ho pensa tothom. I aquest mes estaràs més extrany que mai. Els teus amics/gues estaran una mica cansats del teu discurs. Intenta moderar-te. No ens fotis tants rollos !!!

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Finalment s'acosten les vacances. Laboralment trobaràs el consòl que buscaves. Encara aquest mes amb optimisme, perquè tot et somriurà. T'espera un viatge llarg. De diners no t'en faltaran, de Salut tampoc i de sexe, sentiràs les famoses pulsions de Sagitari !!! Com un cavall/euga en zel !


CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Continues en la teva ratxa sexual. Et moriràs de ganes de follar a la cuina, amb qualsevol persona i sobretot sobretot que els veins mirin. Vols que et vegin amb tot el teu esplendor ! Voldràs cridar i que tothom et senti ! Laboralment estaràs malament, plantejan-te què coi estàs fent, però val més que et concentris amb el sexe. De diners, més aviat justet.


Armando Rampas

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes