LA MINERVA (Maó, Menorca)

L’estiu bé es mereix que us doneu un homenatge a vosaltres mateixos.
Un viatge a l’illa de Menorca, amb les seves famoses cales de color turquesa, els seus pobles blancs i els seus fars i penya-segats és possiblement una de les millors opcions per a passar unes vacances de relax, tant si hi aneu en solitari, com en parella o bé en família. És una illa que, gairebé miraculosament, s’adapta a tot allò que li demanem i necessitem.

I com bé sabeu, una de les necessitats bàsiques que hem d’omplir a diari, i de la qual se’n cuida aquesta secció junt amb la nostra magnífica secció de nutrició, és la del menjar i beure.

Port de Maó (Fotografia : Pedro Cardona Photoblog)

Avui us convido a que feu un sopar romàntic (o sigui que deixeu les criatures el més ben cuidades i allunyades possible) al Restaurant La Minerva del Port de Maó

La vivència personal :
Com tots els viatges, malauradament arriba un dia que s’acaben. I el dia abans sol ser el dia perfecte per fer un sopar romàntic, a un lloc especial, acompanyat d’una ampolleta de cava que faci oblidar la marxa i el tràfec de maletes de l’endemà.Cal buscar, doncs, aquest lloc especial. I en una ciutat com Maó, res millor que el seu preciós port per a fer un sopar sota la llum de la lluna. I si a més, pot ser sobre el mar, millor que millor. I a falta de barca ni vaixell ni iot propi, ens queda la opció de La Minerva, restaurant que disposa d’una plataforma instal·lada dins de l’aigua en el mateix port, on hi ha les taules per sopar talment com si estiguessis sobre una barca. Si a més, va acompanyat d’un menjar de qualitat, el vespre esdevé gairebé màgic.

Restaurant La Minerva
El millor :
La situació és espectacular, com podeu veure, i la qualitat del menjar excel.lent i a més les racions són generoses. Peix del més fresc i amanides originals i molt gustoses

El pitjor :
És com estar en un iot, però envoltat de gent, el que fa minvar el romanticisme del moment. Però no es pot tenir tot.

En quant als preus, cal dir que no és barat però tampoc excessivament car. Podreu menjar d’allò més bé per uns 60 euros per parella. Però es que un dia és un dia !!!!!

Fins la propera

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes