Massa amor

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Aquest mes estaràs més enamorat/da que mai. Això només farà que complicar-te la vida. Semblaràs un gos/ssa falder. Tot el dia enganxat a les faldilles d'algú. Et veuràs com el que ets, un èsser patètic. La salut normaleta i l'economia fatal.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Aquest mes de novembre res t'importarà, ni tan sols l'horòscop d'Armando Rampas. Tot et serà igual. Només voldràs ser autosuficient i no haver de suportar a ningú ni res.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Continuaràs amb la ratxa del mes passat. Només pots intentar cantar ben fort "nothing happens" (no passa res). I anar fent. El sexe no el veuràs ni en pintura. Intenta cuidar-te una mica.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Ets un tossut/da i ho saps. A ningú li cauràs excepcionalment bé i tu ho notaràs. No serà un mes on brilli tot el que tu pots donar de tu mateix. Sexe res de res. Diners ni un i la salut més aviat malament. Potser aniràs a l'última moda i et quedaràs amb el famós H1N1.


BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
El teu culet farà anar de cul a tothom, homes, dones, gossos insectes i extraterrestres. No sabem com pot ser que t'hagi quedat així, però és una autèntica obra d'art, ben format, rodonet una autèntica joia, una eina de precisió que es mou i es balanceja al ritme dels nostres cors. Llàstima que la resta de cos no l'acompanyi, però tranquil/la, els nostres ulls no miraran res més. Diners els suficients i la salut també.

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
La rutina t'està carregant. Voldries fer-li el salt a la teva parella, però no tens cap oportunitat. Intenta-ho per internet, a veure si tens sort. La salut et jugarà alguna mala passada. Aquest mes hauries de jugar a alguna loteria, potser t'anirà bé.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Després d'algún mes una mica baix de desig sexual, aquest el podríem titular com el mes del "despertar". Començaràs a treure la pols als teus òrgans sexuals i les substituiràs per moviments pèlvics estil "Elvis la pelvis", passaràs a ser el rei/na del Rock'n'roll. Volem sentir els teus gemecs de plaer !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquest mes començaràs a tenir desitjos extranys, en nom de la "innovació" voldràs provar, sexualment, coses diguem que, ehem, curioses i extranyes. No et passis, les teves parelles s'espantaran i amb raó !!! Per l'amor de Deu !!! Això deu estar prohibit !!!!!! Quin porc/a estàs fet/a.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
El teu nivell sexual baixarà a cotes desconegudes per a tu. Aquest mes estaràs negatiu/va. Estaràs cansat/da i tindràs ganes de reposar. La tardor t'afecta, necessites vitamines o gelea real o gingseng. Cuida la teva parella o la perdràs. A la feina tot anirà massa tranquil. La salut perfecte.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Finalment ha arribat la teva hora, follaràs com mai. Ningú s'ho pensa ni s`ho creu però tu estaràs més "casanovas" que mai. Ja t'anirà bé que ningú s`ho cregui, sobretot la teva parella, a la que li faràs el salt de manera repetida i continua. Però valdrà la pena, pensa que fornicaràs amb uns elements de qualitat, ratllan la perfecció, insuportables, però guapíssims/es.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
D'acord, tens raó, tothom està totalment tarat. I ara què fem ? Només pots posar la música ben alta i evadir-te de pensament mentre vas fornicant i escoltant els "allegros" i, inclús els "allegro ma non tropo". Tampoc tindràs tantes ocasions per fornicar, no pateixis. Per tant, millor et compris un aparell reproductor de música i au, ves fent. La salut de ferro i els diners molt bé.

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Continua fent cursos i pensant en lo bonic que seria poder fornicar amb el veí o veina que tens al davant, amb aquells pantalons que porta tan ajustats. No hi tens res a fer, està totalment enamorat/da de la seva parella i a tu no et mira ni per accident. És normal, ets bastant lleig/ja, ja era hora que algú t'ho comentés.

Armando Rampas

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes