Alimentant animals al zoo

En aquest desastre de tardor, que ens sembla que la normalitat és el que roba i el que estafa el que especula i els amics dels especuladors. Dona la sensació que tothom que pot tocar diners se'ls emporta.

La reflexió que hauríem de fer és què faríem nosaltres en la seva situació. Potser tots tenim un Millet, un Camps o un Bigotes dins, només cal que es donin les condicions adequades (que arribem a la possibilitat de poder "tocar") per fer-ho. Però sempre pensem que nosaltres som algú altre, algú bo. Són monstres ells ? Són persones "desviades"? Són la representació pròpia de Satanàs ? Podrien ser productes de la mena de societat que anem construint tots i cada un de nosaltres, dia a dia ? Estem assistint a la fi d'un imperi ? És la pròpia condició humana ? Tantes preguntes i tan poques respostes.

Parlem del dret a la seguretat social, un article de la carta dels drets humans !

Article 22

Tota persona, com a membre de la societat, té dret a la seguretat social; té la facultat d'obtenir la satisfacció dels drets econòmics socials i culturals indispensables a la seva dignitat i al lliure desenvolupament de la seva personalitat, per l'esforç nacional i la cooperació internacional, segons l'organització i els recursos de cada país.

http://www.xtec.cat/~lvallmaj/passeig/dudh.htm

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes