Videos

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Aquest mes agafaràs un refredat que et caurà el nas de tants de mocs. D'amor gens i de sexe menys. Diners bastants.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Sexe per un tub. Moviments espasmòdics i constants en la teva fornicació. Portaràs un ritme que ni tu mateix podràs creure't. Juga a la loteria perquè segurament alguna cosa et caurà. La salut a tot gas.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
La teva ex-parella voldrà tornar amb tu i et té el cor robat. Tindràs molts dubtes. Això bloquejarà tot el teu sexe i segurament la teva salut. Els diners bastant malament.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Continues amb la teva tossuderia de sempre. Vas fent la teva. No t'ha funcionat fins ara i això no canviarà. Sexe poc, diners menys.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Cada vegada et tornes més extrany/a i t'agraden coses més, diguem, curioses. Aquest mes tindràs ganes de casar-te i ningú ho entendrà. La teva parella accedirà i tindreu un mes intens de sexe per celebrar-ho. Diners molt bé i la salut perfecte.

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Tindràs més feina que mai no pararàs d'anar amunt i avall, avall i amunt sense acabar de solucionar cap dels temes que tens pendent això et farà estar tan ocupat/da que no tindràs temps per fer res més que no sigui treballar, o sigui que de sexe res de res i la salut molt tocada, refredats, mocs, malestar, mal de cap...

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Fa dies que no trobes temps per estar amb els teus amics i això continuarà aquest mes de desembre, no t'agradarà, però no hi podràs fer res. Tranquil/a, els teus amics ho entenen però els hauràs de compensar amb sopars, dinars i esmorzars més endavant, quan ja ho tinguis tot resolt. De sexe el normal i en quant als diners, cada vegada estas més encapritxat d'alguna petita joguina bonica i cara que no convé que et compris.


VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Els teus encants estan a flor de pell, estas hipersensible/a estàs en plena explosió sexual i a més a més tindràs ganes de gravar totes les teves meravelles sexuals en vídeo. Ja saps que aquests vídeos s'han d'amagar a les profunditats de l'armari, si algú els pogués veure es moriria d'enveja. La Salut una mica tocada, però això no impedirà tot lo altre. A la feina estan pensant en fer-te fora, mira d'arreglar-ho.


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Necessites que t'estimin i et cuidin, això anirà perfecte aquest nadal perquè celebraràs el nadal amb tots els teus i et mimaran com et mereixes. A la feina tindràs algun revés, però malgrat tot, tot anirà endavant. De diners no en tindràs gaires, hauríem de millorar aquest aspecte. Des d'aquí, Armando Rampas et recomana que compris uns bons regals als que t'envolten, això millorarà molt la teva sort.


ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Aquest desembre serà un desastre per a tu. No fornicaràs ni de broma, a la feina s'estan preparant canvis que t'afecten i no ho sabràs fins que ja no hi puguis fer res, la salut malament, com que vols estar a la moda, agafaràs grips A o B o C, però alguna agafaràs. Val més que busquis refugi a la falda de la mare o d'algú que et faci de mare.



SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest mes has de jugar a la loteria, els astres s'han alinearan per tu i et cauran molts diners aquest desembre/gener. Estaràs molt generós i faràs regals als que t'envolten. Sexualment estaràs molt relaxat/da. La feina molt intensa però correcta.La salut, finalment sortiràs d'aquests refredats infinits i gaudiràs d'un període de tranquilitat.


CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Ets un bruixota/bruixa de l'amor, un autèntica serp, amb les seves sinuositats amoroses, anant i venint, no deixant clar res i al mateix temps deixant-ho tot clar. Estaràs, sexualment, com mai. Obriràs nous fronts i s'espatllaran antics amors que estaven apunt de caducar-se, encara no acabaran, però ja veuràs el final del túnel. De diners no en tindràs i et plantejaràs un canvi en la vida laboral.



Armando Rampas

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes