L' Art de les muses

EUTERPE: SOKO


Info: La carrera de Stéphanie Sokolinski, més coneguda com a SOKO, comença més aviat a les pantalles franceses que no pas als escenaris. Al 2002, debutà al film francés Clara, cet été là i al 2007 s’estrena musicalment amb el tema I kill her (gràcies a un Dj danès que inclou aquesta cançó al seu myspace). La música de SOKO no és espectacular però l’originalitat i frescor de les seves lletres enganxen. Les seves frases de vegades són aplastants. SOKO, en contra de la gran industria musical, ha decidit deixar la música per un temps per no acabar sent una artista comercial. Esperem que torni aviat per tal de gaudir de les seves lletres refrescants.



SOKO, una musa que desprèn originalitat.


Àlbums recomanats: Not Sokute (EP) (2007)


Moment per a escoltar-la: per a quan necessites escoltar realitats que poden fer un poc de mal: I will never love you more- exboyfriends

LA COMPILATION: de pel·lícula

Les pel·lícules ens fan descobrir cançons que després unim a les seves corresponents imatges. També, ens presten escenes per a les lletres i melodies que ja coneixíem. Si és desconeguda, passa al nostre poder i quan l'escoltem l’associem amb les imatges que ens va mostrar el director, a les emocions que ens va fer sentir, al lloc on la vam veure o amb qui la vam veure. Inevitablement, no podem escapar del so sense la imatge i viceversa. Així, escoltar a Luís Bacalovem fa recordar El cartero y Pablo Neruda, una nit d’estiu en l'auto cine...Sentir la música d'Ennio Morricone en Cinema Paradiso em plena de petons prohibits, de llàgrimes... Escoltar Yumeji's, em transmet nostàlgia, impossibles, vestits asiàtics...Casablanca i Sam, em recorden que el temps passa i els grans ulls de Lize que la vida és un cabaret.

IMPORTANT: Us avanço el tema de la compilation del proper mes...seràn elDESIG...i per què us ho he dit ja? Perquè aquest cop les cançons les elegireu vosaltres. Envieu-me el link del youtube o del spotify de la cançó que associeu a aquest tema a la direcció de correu electrònic: soc.ladygodiva@gmail.com. Animeu-vos!


Lady Godiva

Fins aviat.

Share this:

1 comentari :

  1. Soko, massa naïf i infantiloide en actitud. Ja ho has dit tu, res nou. Discrepo en lo de les lletres. Soko no m'agrada, però felicitats per la secció, la primera artista que presentes que no m'agrada !

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes