Segrestos i Novetats

Els segrestos són, "per se" (com diria un amic meu) dolents. La resolució dels segrestos també sol ser dolenta i les conseqüències també. I ara què fem ? Com respondrem davant cada segrest ? Si seguim les lleis del mercat, si de diners parlem, cada vegada augmentarà el valor del rescat fins que arribi un punt on la oferta i la demanda s'igualin. El gran problema és que hi ha persones involucrades i, també, sentiments. Només podem afirmar que estem al bell mig d'un problema, d'un gran problema. Tindrem tanta por que només podrem quedar-nos a la nostra "vella" Europa. Estem construint un mon ben curiós.

En un altre ordre de magnitud, voldria fer-vos partíceps d'una bona notícia, aquest mes tenim, en exclusiva, una nova secció que de ben segur farà les delícies de tots els amants del coneixement, la gastronomia i el mon agrícola i rural, senyors i senyores, senyorets i senyoretes, arriba "EL PEDRÍS DEL MOLINER", una nova secció per el nostre estimat blog. Així, podeu veure com la família del criTeri va augmentant. Si voleu formar-ne part, només heu de fer-nos-ho saber.

La declaració universal dels drets humans:

Article 23
1. Tota persona té dret al treball, a la lliure elecció del seu treball i a la protecció contra la desocupació.
2.Tothom té dret, sense cap discriminació, a igual salari per igual treball.
3.Tothom que treballa té dret a una remuneració equitativa i satisfactòria que asseguri per a ell i per a la seva família una existència conforme amb la dignitat humana, completada, si cal, amb els altres mitjans de protecció social.
4.Tota persona té dret, unint-se amb d'altres, a fundar sindicats i a afiliar-s'hi per a la defensa dels propis interessos.

http://www.xtec.cat/~lvallmaj/passeig/dudh.htm

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes