Principis clars i ferms

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Aquest mes de gener t'has proposat moltes coses, però la mandra podrà amb tu i et quedaràs com sempre. Com que ja estàs avisat/da, Armando Rampas et recomana no fer grans propostes per aquest 2010.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
D'acord, el mes passat t'havia de tocar la loteria i no va ser. La ciència dels astres no és matemàtica pura i, de totes maneres, hi havies jugat poc. De sexe, el de sempre, de poca qualitat i en poca quantitat.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Aquest mes serà tranquil. No tindràs grans avenços. Les coses aniran i prou. Res de l'altre mon. Finalment estaràs tranquil amb la teva parella. Buscaràs i trobaràs la rutina. Gaudeix-ne, perquè en el futur llunyà Armando està veient algun terratrèmol.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
La vida comença a somriure't, després d'estar un llarg període tancat en la teva cova interior, sembla que comences a veure la llum al final del túnel. De totes maneres, podria ser, només, un petit miratge, perquè el túnel pot ser més llarg del que ens semblava. De sexe ni de broma. Armando Rampas et recomana que et compris alguna revista d'aquestes extranyes i que et toquis.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest gener estaràs més feliç que un tornavís, tot t'anirà de cara, fins i tot fotràs algun clau que no t'havies imaginat. Et miraràs a tu mateix/a i diràs, jo he estat capaç/a de fer aquests gestos pèlvics ? Doncs sí, estàs a tope !!! Tots volem fer-ho amb tu !!! Homes, dones, animals, plantes, elements químics i pols estel·lar !

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest mes t'espera molta màgia. Tot serà amb llumetes de colors, envoltat de petits éssers extranys que t'ajudaran, notaràs l'energia per tot arreu, i quan dic a tot arreu, vull dir, a tot arreu. Serà extrany i divertit. Ens fas enveja !

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Es preparen molts moviments per aquest començament de 2010 i t'has d'anar preparant. Et sentiràs extrany i, de vegades, totalment perdut, però tu tira endavant i quan tinguis dubtes busca refugi en el sexe brutal i en grans quantitats que tu saps utilitzar en favor teu.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Tots voldríem acompanyar-te en aquest viatge tan llarg i estrany que estas apunt de començar. De sexe no en tindràs gaire. Més aviat menys del que tots ens pensem, però no et caldrà. Tot serà tan nou i sorprenent que perdràs el sentit del significat d'aquesta paraula. Et gastaràs tots els estalvis que tens, però ja ho saps i t'està bé.


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
T'has gastat masses diners i aquest gener i febrer seran terribles en aquest aspecte. A més a més tindràs remordiments per al poc exercici, excepte el d'aixecar la forquilla, que has fet aquestes festes. Has d'intentar recuperar-ho aquest gener i febrer. Molt d'exercici, Armando Rampas et recomana el famós i conegut exercici Pèlvic. Res d'aquestes modernitats de Pilates i spinings.


ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Aquest gener començaràs a fornicar com un desesperat/da. Serà terrible. Ho provaràs sobre el rentaplats, sota la taula, penjat de la làmpara, amb un gorro, amb una cullera, amb un setrill, un gerro, una pilota un boli, un ordinador, de costat i del dret, de cap per avall i amb una càmera de video. Penja-ho tot a youtube !!!!!!

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Necessitaràs tenacitat i paciència. Fornicaràs com mai. Fes cas als teus àngels de la guàrdia i deixa't guiar per les energias del cosmos.

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Tot anirà bé. Tindràs diners i salut. La teva parella t'estima com mai i estarà als teus peus totalment dominada per les teves arts de l'amor. Aprofita-ho !



Armando Rampas

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes