Estafadors

Ara que arriba la tardor, un s'espera que les fulles caiguin pel seu propi pes igualment que tenim la sensació que els estafadors i lladres també cauran pel seu propi pes, però no sembla que sigui així. Han enxampat al senyor Millet, però, ens agradaria saber, als d'abaix, quants senyors Millet hi ha. Què volia el Sr. Millet ? Un jet privat ? Un iot ? Què volia més si tenia de tot ? No us preocupeu que d'aquí a uns anys farà un llibre que podrem comprar tots on ens respondrà aquestes preguntes tot cobrant uns bons "royalties" com han fet altres grans personatges del seu estil.

Fem una ullada a alguna cosa important.La Declaració universal dels drets humans:

Article 21
1. Tothom té dret a prendre part en la direcció dels afers públics del seu país, sigui directament, sigui per mitjà de representants elegits lliurement.
2.Tota persona té dret a accedir a les funcions públiques del país en condicions d'igualtat.
3. La voluntat del poble és el fonament de l'autoritat dels poders públics; aquesta voluntat ha d'expressar-se mitjançant eleccions sinceres que cal celebrar periòdicament per sufragi universal igual i secret, o seguint qualsevol procediment equivalent que asseguri la llibertat del vot.

http://www.xtec.cat/~lvallmaj/passeig/dudh.htm

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes