Persones normals

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Malgrat tot sigui negre, tot continuarà igual. Els colors et semblaran més pastel que mai. Et costarà trobar sentit a les coses. Et recomano que evitis donar masses voltes a les coses, com sols fer sempre. Deixa't anar.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Si marxes et trobaràs sol/a i si tornes, ja res estarà allà mateix. Val més que t'exprimeixis el cervell per intentar fer alguna cosa bé. El/la deixaràs i faràs alló que sempre pensaves que no faries: trobar-lo/la a faltar. Val més que intentis tranquilitzar-te i deixar els problemes per un altre mes.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Estaràs contra les cordes ! Els greixos que t'acompanyen augmentaran la familia, cada vegada més vell/a, més gras/sa. T'estàs abandonant però no tens prou força de voluntat. No tens ni un duro i possiblement se t'acabarà la feina aquest mes. En fi, una perla de mes.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
No podràs canviar. Ets així i ho has d'acceptar, tot i que els del teu voltant no ho acceptin. Val més que comencis a pensar en pagar pel sexe, perquè et farà falta. Els diners no et faltaran, però no et sobraran tampoc. La salut malament.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest mes tindràs un parell de bones notícies. Estaràs content/a. T'arribaran uns diners que no t'esperaves que t'ajudaran. Els que t'estimen t'ho demostraran i et sentiràs una persona important.

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest octubre serà un mes normal. Res d'excepcional. A la feina, de la feina a casa, esmorzar, dinar i sopar. Les fornicacions planejades, en la posició de sempre i amb la teva parella de sempre. A la feina les mateixes cares de sempre i al compte els mateixos números de sempre. A tu ja t'està bé.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Aquest mes començaràs nous projectes i això farà que estiguis més animat/da que fa uns dies. Això repercutirà a la teva salut que estarà millor del normal. De diners en tindràs els justos, podries fer algun regal als del teu voltant o tenir alguna idea original per trencar la monotonia.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquelles parts del teu cos que no t'agraden et semblaran grotesques. Semblarà que tothom et mira, precisament, aquestes parts. Les dents tortes, aquells sacsons, pistoleres, panxes etc. Només té una solució. Fornica, cada orgasme és com pujar 3 pisos i a sobre millora l'humor pel mateix preu.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Aquest mes estaràs pendent d'algun projecte de la feina, on estaràs molt bé, encara que la incertesa és una sensació que no t'agrada. Les fornicacions augmentaran en qualitat i en quantitat. Ja ens explicaràs què tal.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
No hi ha sexe a l'horitzó. Estàs massa concentrat/da en d'altres afers i t'oblidaràs totalment d'aquest aspecte de la teva vida. De diners no en faràs masses. I la salut estarà una mica tocada, una grip (espero que sigui la nova, perquè sinó, a sobre, estaràs passat de moda).

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
A la feina t'hauràs estabilitzat, encara que continuaràs pensant que son tots una colla de malalts, i a sobre tens raó, però no ho pots dir a ningú. El sexe correcte. Fes alguna excursió al mar i mira a l'infinit com si tinguessis grans pensaments, encara que no en tinguis ni un. Deixa't anar, relaxa't i gaudeix d'aquesta vida.

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
La pluja caurà i tot serà gris, no t'has oblidat del teu gran amor que, per cert, ara està amb una parella que li proporciona tot alló que tu no li sabies donar. No et desesperis i continua amb lo teu. Tot plegat, què més és. Concentra't en alguna altra cosa, fes cursos o llegeix, evadeix-te i masturbat fins a la sacietat.

Armando Rampas

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes