1 any de switcher


Windows és el sistema que utilitza el 90 % d’usuaris i el que ens ha portat els ordenadors a casa i a la feina. Ens ha premés entrar en el món dels documents, del càlcul, de la fotografia digital... i d’Internet. Sempre m’ha agradat el Windows i els ordenadors però fa 5 anys (potser més) que el Windows de Microchof és igual o pitjor; no s’ha renovat i a mesura que vas posant programes i amb Internet s’han fet cada vegada més lent i donen molt problemes de virus, defragmentació i cuelgues varis.


Fa un any em vaig haver de comprar un portàtil i la opció del Vista no m’agradava. La inquietud del inconformisme et fa buscar algo diferent i les opcions eren passar cap al món Linux o cap al món Mac. Em vaig decantar pel Mac per recomanacions properes i ara sóc un switcher (persona que s’ha decidit a abandonar el Windows per un altre sistema operatiu).

Així que per celebrar aquest gran canvi on es perden algunes coses i es guanyen moltes d’altres que ni t’imagines he pensat en explicar que m’ha passat en 1 any de switcher. Per fer-ho he pensat en innovar i fer una videosecció (la meva primera secció en vídeo!!!) on us explico les semblances i diferències principals que m’he trobat entre el Windows i el món Mac.

Espero que us agradi


Mr. Llaminadures
Afegit: Avui he escoltat un Podcast que expliquen millor el tema del switcher que jo. Escolteu a partir del minut 37. Us ho recomano.

Apple

Share this:

4 comentaris :

  1. veieu el video? A mi em possa un missatge que diu Video en construcció ...

    ResponElimina
  2. Adrian lo del vídeo en construcció era una petita trampa perquè no m’atrevia a fer el vídeo. Avui per fi l’he fet i l’he tingut que editar per tallar una mica perquè dures menys de 10 minuts (límit del youtube)

    No és molt professional el tema perquè jo tampoc es que en sàpiga gaire de Mac... només porto un any.

    ResponElimina
  3. Ostres ara veig que surt una mica tallat per baix i per dalt.

    Quan pugui el torno a penjar

    ResponElimina
  4. No es pot veure el podcast que has recomanat !! Totalment d'acord amb tot.

    Un altre switcher !

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes