A pel "doblet"


Share this:

5 comentaris :

  1. La Cavernaaaa ! ja ja ja

    ResponElimina
  2. Segons l'autor, cal interpretar que la caricaturització amb una cova és fa extensiva a tota celebració de qualsevol èxit esportiu de qualsevol club/ciutat/regió/país, o només fa referència a la celebració del cas concret d'una selecció de futbol d'un país?

    La relació amb una decisió judicial-política sembla bastant demagògica

    ResponElimina
  3. Per al·lusions...

    L'autor procura, apel·lant amb ironia l'intel·ligència del lector, caricaturitzar la situació político-social del moment a casa nostra, a la vegada que expresar una opinió que es va reafirmant amb els fets que es van succeïnt.

    Al parer de l'autor, la relació entre els afers no és gratuïta. Si les seleccions nacionals esportives —especialment— no són una pacífica substitució dels exèrcits, per competir per la supremacia dels territoris... si aquestes seleccions no pretenen representar a milions d'individus amb un sentiment més o menys intens de pertanyença a una tribu, que s'identifica amb uns determinats símbols per representar-la i que es regeix per una determinada legislació per ordenar-la... Si no és aquest el sentit de l'existència dels equips nacionals esportius... me la tallo i em faig monja! :)

    Agraït pels comentaris... benvingudes les discrepàncies!

    ResponElimina
  4. 100% d'acord amb el primer argument (seleccions com a exèrcits moderns)

    La segona part (seleccions esportives com a representació d'una realitat legislativa o de símbols) es bastant més discutible...posem un exemple: la selecció catalana de futbol és reconeguda per participar en competicions internacionals, al mateix temps que el PP guanya les eleccions i governa, per exemple, en coalició amb ciutadans, modificant considerablement la legislació. No surtiríen la major part dels catalans a celebrar igualment els èxits esportius, independentment dels afers polítics que esdevinguin?

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes