Comença la tardor

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Els diners començaran a flaquejar aquest mes. El que semblava una petita crisi financera està agafant matisos de catàstrofe. Modera el teu pànic. Sexe, no gràcies.



PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Finalment hauràs desconnectat de la feina perquè aquest mes et donaran una mala notícia. No t'ho vull avançar excessivament, però....prepara't per rebre notícies. Això farà que el teu sexe sigui nul. Però encara et queden diners.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Mira, una vegada vist el que hi ha, val més que continuïs com el mes passat, és a dir, practica la masturbació i oblida't de la resta.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Continua amb el teu retir espiritual i aconseguiràs que la gent ja no et conegui. Seràs un miner atrapat a la seva mina durant tants anys que potser s'oblidaran de tu. Armando et recomana que facis un esforç i et relacionis una mica, encara que vagi en contra dels teus principis.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Estaràs més feliç que mai.Tornes a tenir la ilusió de quan eres jovenet/a. Estàs redescobrint el "triqui triqui". De diners els justos i la salut de ferro !

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest mes t'enamoraràs. Esperem que de la persona adequada. Ja ens explicaràs.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Continuaràs la teva recerca de feina. Aquest mes veuràs alguna possibilitat però Armando Rampas no pot veure si es materialitzarà o no. Hauries de pagar a alguna vident més potent, però val més que estalviïs per si de cas. De sexe el just.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Els astres s'han alineat al teu favor. Diners, sexe i feina, seràs la reina/el rei de tot. Tothom et mirarà i t'admirarà.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Aplicaràs el crit dels Almogàvers, DESPERTAFERRO ! al sexe. Estaràs molt enfeinat/da però això no t'impedirà tenir content als del teu voltant. Tu pots portar-ho tot a la perfecció. Ens fas enveja !

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Les coses milloren de mica en mica. Aquest mes trobaràs una parella excepcional, la que tens o una altra. La salut t'acompanyarà i els diners aniran venint de mica en mica.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
La tornada a la feina serà positiva i si no tens feina, doncs millor encara. Sexe de qualitat i en abundància i la salut de ferro.

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Sexe, sexe i més sexe.


AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes