El Papa Plega

El Papa ens deixa... l’esperit que ha marcat aquest 7 anys de la Revista està cansat i ha decidit retirar-se fent l’horòscop.

Gràcies Papa Armando


Els teus deixebles continuem com podem. Ens deixes aquí en un país amb gent sense feina o amb poc sou, en un món en crisi amb sobres sospitosos de polítics sospitosos i la sensació permanent que ens prenen el pèl.

El país està fet una merda però la gent és fantàstica i té ganes de fer coses. Així que aquest mes no podem estar més contents d’anunciar que estrenem la nova i flamant secció “Letras de Cine”, on Toño Sigüenza ens il·luminarà cada mes des de la Meseta. És membre de la Càtedra de Cinematografia de la Universitat de Valladolid i professor de Cinema i Estètica al TAI de Madrid. També continuem amb la retrobada esperada secció “Fes-t’ho tu”, la contribució a "Tu mateix" i com sempre els pensaments especials de “Observaciones aleatorias”, “economia sense maquillatge” i moltes coses més.

Em despedeixo d’aquesta editorial fent referencia al últim piulet (Twitt) del Papa:
Vestro pro favore amoreque me testificor libens vobis gratissimum. Christum laetantes utinam collocetis semper vitae medium columen vestrae.

Que traduït per l’ocasió seria:
Gràcies pel vostre amor i el vostre suport. Podeu experimentar sempre la joia de posar Criteri al centre de la vostra vida

Salut i Criteri

Editorial


Share this:

2 comentaris :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes