A un metre de distància


L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !

Tant de temps esperant que fos avui, per pensar que demà serà millor, no ens porta enlloc, no ha de ser tant difícil, ho has vist al carrer...ho tens just davant, a un metre de distància. Tant de temps buscant la solució, per pensar que demà serà millor...: Xoel López, és a dir DELUXE


AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest abril necessitaràs aire, obrir les finestres i veure un cel blau i net, que bufi vent del nord, fresc i que no et molesti ningú. Talment com si visquèssis a Alaska, amb naturalesa brutal, verd, blau, frescor i tranquilitat. Busca't el racó !

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Les estrelles s'alinearan per tu aquest mes d'Abril. Tot et somriurà i la bellesa dels somriures t'atraparà en una bellesa infinita de seguretat i benestar. Gaudeix-ne !

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Serà que no vols veure el gegant caure i al mateix temps convertir-te en un ser tan petit. El que abans era perfecte aquest abril serà un desastre que, sense adonar-t'en, t'ha atrapat i abraçat. Serà millor que vigilis.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
No és tan lleig ni tant dolent. Com el millor corredor que pensava que no podria agafar el testimoni de la mà del seu company, al final avançaràs i tiraràs més que ningú. Confia en tu mateix/a, ho aconseguiràs. Aquest Abril, arrisca !

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Tornaràs al manantial de les aigües prohibides i no t'importarà mullar-te. Encara que sigui com un somni del que en qualsevol moment pots despertar-te et posaràs el banyador i et submergiràs per viure un infern celestial !

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest abril t'hauràs de curar les ferides que et causaran. Espereràs les paraules més boniques però t'entrebanacaràs en les mateixes pedres de sempre, les més boniques i brillants que són les que amaguen els pitjors desitjos dels teus enemics.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Tot el que et passarà aquest Abril serà molt especial. La fúria desfermada, orígen de tots els tornados que passen per la teva vida, serà incontrolable. Armando et recomana intentar buscar alguna positiva que reculli la teva fúria aquest Abril. Hi ha coses que valdran la pena, has d'estar al cas.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Els cants de sirena de paraïsos llunyans et cridaran com ho fèien amb Ulisses. Les estrelles et seran favorables si prens les decisions correctes. Medita-les bé. Assegura't que tens un bon far que t'ilumini el camí per si la boira no escampa.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Ja està tot preparat. Aquest mes d'Abril només ha de passar, un impas que serà llarg. Ajudarà la imatge dels vents càlids que arribaran pròximament per inflar les veles que ajudaran a creuar els mars amplis que tindràs al davant. L'aventura començarà, però encara has d'esperar una mica més.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Aquest Abril viuràs en un forat negre i et tornaràs com la neu, més fred/a. A la teva vida no entrarà un raig de sol i tancaràs les finestres i els ulls. Caminaràs feliç en la obscuritat per no haver de veure. Intenta somriure en la teva soletat i escolta el que dius quan dorms. Vindran mesos millors.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest Abril, el teu àngel de la guarda es despertarà i estarà al teu costat, molt més que normalment. Procura fer-li cas. Balla amb ell/a, danseu al ritme alegre que cantaran els cors d'àngels totalment sexuats amb les seves enormes trompetes i tambors. Cantaran tots, amb tu: ANEM-HI ! ENDAVANT!! SI FALLEM AQUEST COP BUSCAREM MÉS OPORTUNITATS. UN PAS RERE L'ALTRE. Aquest Abril sentiràs la música celestial.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Amb la mà oberta i cara de sorpresa, aquest abril t'assaltarà més que mai una pregunta que es repetirà una i una altra vegada al teu cap: -Què és lo què està passant ? Què és lo què està passant ? Aquesta pregunta només aconseguirà col·lapsar-te i congelar els teus moviments. La pregunta no és incorrecte però has de superar la por que et deixa inmòvil, supera l'equilibri de la balança. Abandona les excuses idiotes, aquest abril...moviment !!!!


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes