Participa a la Revista Criteri!

Aquest mes vull fer una crida especial a participar a la revista. Així que si ets una ànima inquieta i vols parlar sobre algun tema concret que coneixes, i et ve de gust escriure una vegada al mes, aquesta revista és la teva oportunitat. Pot ser sobre el tema que vulguis: actualitat, receptes culinàries, patchwork, jocs per nens, recomanacions de bars, com es fan els Gin Tonics, el que sigui. Anima’t i escriu-nos a revistacriteri@gmail.com

I si et sembla massa fort fer un article cada mes però tens ganes de fer un escrit puntual també et deixem. Tenim una secció especial anomenada “Tu mateix” per participar el mes que vulguis. Per exemple, el mes passat ens va acompanyar Teo Sanz parlant sobre la música d'Erik Satie.

Feu com la Palput de la Plana que aquest mes estrena la secció "Consum respectuós" on ens parla del preu real del que mengem: alternatives per a abaratir-lo. Molt interessant, no us el perdeu!


Ho tenim negre, així volia titular aquest mes l’Editorial de la revista enlloc de "Participa...", perquè la situació s'ho mereix. I ara només faltava Xipre que fa dubtar sobre si realment val alguna cosa els nostres diners o ens els poden prendre en qualsevol moment. La infanta, la Màfia i els llamps i trons de nord coreans que declaren la guerra com qui diu que farà la millor desfilada de carnestoltes del món.

Però nosaltres aquí, cada mes amb les millors seccions.
Només faltes tu.


Salut i Criteri


Editorial

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes