Al pot petit hi ha la bona confitura!


Ja està aquí la primavera!! i amb aquesta venen les ganes de fer un munt de coses...en el meu cas m'he posat a cosir, ves per on! però m'he trobat amb un munt de fils, agulles i botons! I on ho poso tot això?
Doncs bé, el Fes-t'ho tu! d'aquest més és molt fàcil (com sempre) i ben econòmic! De la falta d'espai (bé en el meu cas de l'excés d'acumulació de coses) pren protagonisme l'imaginació.

Sabeu tots aquells pots de vidre de conserves vàries que es van acumulant sense ús definit? doncs bé, avui en treurem profit!

En el meu cas, el problema a solucionar és on poso tots els fils i cosetes vàries de merceria sense haver de passar pel procés d'obrir un munt de caixetes cada vegada que necessito res. Doncs si maxambrem (que diria en Buenafuente) aquests dos inputs tindrem el Fes-t'ho tu! del mes d'abril.

Material:
Una fusta, estanteria o calaix d'algun moble que no utilitzeu
Pots de vidre de les mides que necessiteu
Cargols, tornavís i trepant (o en el seu defecte cola d'impacte)

Procés:
un cop hem triat la fusta o estanteria o calaix, li podem donar un cop de pintura si volem, o decorar-lo amb la tècnica decoupage.
El següent pas serà foradar les tapes pel mig i clavar-les amb un cargol a la part de sota de la fusta. Si el que hem de posar no pesa gaire i no volem fer forats, podem enganxar les tapes a la fusta amb una cola adient o amb silicona calenta.




Un cop ja està sec, o ben collat, posem cada pot amb la seva tapa i vualà! ja ho tenim això!
Evidentment els pots també els podem decorar segons el nostre gust o posar etiquetes (tot dependrà de l'ús que l'hi volguem donar).





Per exemple, jo ho faré servir per separar els fils per colors i veure on tinc els botons. Ara que la màquina de cosir treu fum és millor tenir-ho tot ben a mà. Per cert si voleu fer un cop d'ull al que estic fent entreu a Pimpiriganya creations.
Però a més d'aquesta utilitat, en podeu acomplir moltes més! Podeu posar les espècies de la cuina, o fins i tot la pasta!

Com sempre imaginació al poder!!!
Recordeu que podeu enviar les vostres fotos del que feu a casa!

I per acabar, aprofitant que aquest més és Sant Jordi us deixo aquest parell d'idees per si voleu ser originals amb els regals!
Rosa







Share this:

4 comentaris :

  1. Suposo que és important no ficar el prestatge gaire alt, oi? Al menys per als torpes! Fa pinta que els pots poden caure quan es tanquen (estem acostumats a girar el tap i no el pot!)
    En tot cas, bona idea i...Pimpiriganya forever!

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. si!! jiji! gràcies al blog http://deiaies.blogspot.com.es/ per la info!!

      Elimina
  3. Molt bé , molt bona idea per organitzar les petites coses que de vagades no troben

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes