Wunderlist, el millor programa per fer llistes!

Si tens un mòbil d’aquest moderns segur que tens una aplicació per fer llistes o prendre notes; i si no en tens cap segur que en algun moment l’has trobat a faltar, o és que encara utilitzes el llapis d'ikea?.

Jo he provat varies aplicacions durant els últims anys però ara em quedo només amb Wunderlist. Des de què es va actualitzar molt ara fa uns mesos ho té tot: icona bonica, pràctica, ràpida, sincronitzada amb tots els teus aparells (mòbil, ordenador, tauleta), es poden compartir llistes, crear subtasques, etc.

1 - Aplicació senzilla i pràctica

Una cosa que m’agrada de Wunderlist és que no té complicacions, és senzilla i pràctica,. Simplement tries a quina llista vols guardar la nota, apuntes el que vols i es guarda. Si no vols triar a quina llista vols guardar la nota sempre ho pots deixar al Invox (Bandeja de entrada).

Pots afegir una estrelleta si la nota és important i et sortirà a l’apartat destacats.

2 - Aplicació completa

Si vols més canya Wunderlist no et decepciona. Per defecte no et pregunta res al crear la nota (a mi això m’agrada, fora complicacions) però si entres dins la nota pots ficar data límit, un recoratori, afegir subtasques i més informació.

3 - Llistes 2.0

En principi les llistes son personals però també pots crear una llista compartida. Per exemple, pots crear una llista “Mercat” compartida i tots dos podeu anar afegint coses i així quan vas al Mercat no t’oblides de res.

4 - Wundelist a tot arreu

L’aplicació no només és al mòbil sinó que com tota bona aplicació avui en dia se sincronitza al núvol. Podem consultar i afegir des de qualsevol lloc que sempre ho tindrem sincronitzat.


L’aplicació és completament gratuïta i la podeu tenir a tot arreu:

Us deixo un petit vídeo de Wunderlist:

Salut i Criteri

Mr.Llaminadures
(secció, RSS, @)

Somos muy buenos haciendo cine pero en amnistía fiscal somos maestros

Eva Hache als Goya

Share this:

4 comentaris :

  1. Acabo de descobrir que podem enviar un correu al nostre Wunderlist per afegir una nota automàticament.

    Simplement cal enviar un correu a "me@wunderlist.com" des del compte de correu que tenim configurat Wunderlist. L'assumpte del corrreu (subject) serà el nom de la nota dins la safata d'entrada i el contingut del correu s'afegeix com a informació dins la nota.

    Se m'acudeixen multitud d'idees útils, sobretot si utilitzem Wunderlist per portar la nostra llista de tasques i moltes ens arriben per correu això ens simplifica molt la vida.

    Wunderlist fan!

    ResponElimina
  2. Genial, la veritat la veig molt pràctica i senzilla. Només pel tema llista de la compra, ja la veig intressant.

    ResponElimina
  3. Ara han tret extensió pels navegadors que facilita posar notes mentre estas navegant
    http://youtu.be/p_ireixrsIU

    Wunderlist fan

    ResponElimina
  4. You will like it to enjoy our new app RoidHub Apk : which you could download and enjoy loose.

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes