Benvinguts al Footprints

Benvinguts al Footprints

Us convido a passar en aquest espai com qui entra en un petit local de Basin Street a Nova Orleans. Tímidament i amb la cautela de conèixer una nova dimensió, busqueu un lloc enmig de tot el fum i xivarri. Algunes persones ja estan assegudes mirant cap a l'escenari il·luminat on els músics es desviuen per cada nota que interpreten. Potser us sona alguna melodia, potser d'altres us sorprenen. Potser us deixeu portar relaxadament per alguna velada o us poseu a ballar acaloradament la tensió del swing. O potser sou dels que us poseu a analitzar cada element fonètic i color de la interpretació del solista. Res del que passa  aquí és perquè sí. Cada harmonia ha arribat com a conseqüència de la seva història. Cada fraseig neix de la vida que acompanya el músic.

Resultat d'imatges de duke ellington ella fitzgerald

Així doncs us dono la benvinguda a aquest espai que pretén ser com un petit concert mensual. I per seguir bé el concert, publico una llista d'Spotify i una a youtube que anirà creixent igual que aquesta secció. Demaneu-vos un whisky i escolteu, que la música ja comença.





Share this:

1 comentari :

  1. Fantàstic tenir una secció de jazz... gènere musical que no tothom venera, per cert. I que consti que no sóc fan de Wayne Shorter.

    Pere

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes