Qui som...

Som un grup de gent diversa que alguns ens coneixem i altres som amics d'amics. Però el cas es que cada mes ens comprometem a treure aquesta revista on cadascú és un petit especialista i ens ho explica a la seva secció:


Editorial. La primera secció de la revista on es presenten novetats o fem una mica de crítica del moment que estem vivint.... acompanyats d'un vinyeta de la Mafalda.

Observaciones aleatorias: Una sección que, inspirada en la mítica serie Seinfeld, no va sobre nada. Cada mes se repasan cuestiones de actualidad (o no) en una serie de reflexiones inconexas, intentando sacar una sonrisa a partir de las incongruencias de la Sociedad que hemos creado…

Llaminadures electròniques: Les noves tecnologies estan canviant el món. Secció on parlem de pàgines interessants d'Internet, recursos, aplicacions de mòbil o tauletes i altres llaminadures electròniques interessants.

Fes-t'ho tu!: Perquè llençar coses que encara es poden utilitzar? Des d'aquesta secció intentarem donar-vos idees de com alguna cosa vella pot tornar-se nova, original, única i econòmica!

Consum respectuós: se centra sobre les alternatives actuals de consum per a que aquest sigui més respectuós, conscient i en definitiva transformador vers nosaltres mateixos.

Economia sense maquillatge: Fem una ullada a l'entretinguda actualitat política i econòmica, i analitzem com afecta les nostres butxaques

Botellón: Opiniones sobre vinos y otras bebidas alcohólicas. Una excusa como otra cualquiera para juntar amigos y pasar el rato.

Letras de cine: Escribir y opinar sobre el Séptimo Arte. Aquí no encontrareis crítica en el sentido estricto, sino más bien un acercamiento al análisis fílmico, una interpretación de la experiencia cinematográfica.

La butaca: secció de cinema, no per entesos, sinó per aquells que un dia qualsevol tenen ganes de veure una pel·lícula i no saben quina. Trobaran la fitxa, la sinopsis i el tràiler (i algun mes alguna cosa més) d'unes quantes pel·lícules, perque conéixer qui és el seu director, el seu guionista, si ha guanyat o no premis, si està basada en una novela i altres detalls pot ser interessant a l'hora de triar-la.

Lliure indirecte: anàlisi de l'esport i el seu entorn, tant de temes d'actualitat com històries del passat. Llegeix-ho i marcaràs un gol per l'escaire!

Música per un Tubo: Descàrregues musicals, temàtiques o no, per mirar cançons amb les orelles ben obertes i posar els ulls a escoltar

Poesía: Poesia. Simplemente poesía.

L'espiral: la Sue és una psicòloga divorciada y ressentida, que acaba embolicant-se amb qui no ha de fer-ho, entrant en un món una mica diferent i a la vegada perillós del qual li costarà una mica sortir.

Desde la Meseta Castellana: Sección de "observación de la realidad que nos rodea", siempre buscando el lado positivo, el factor humano, el aspecto sentimental,... Intentando encontrar algo que nos relacione, que nos una y que nos haga sentir mejor.

Tu mateix: secció oberta a aportacions espontànies per part de lectors de la revista que volen expressar una opinió o fer una contribució puntual o periòdica

Llamp de contes: Cert dia de tempesta, ell va pujar a estendre la bugada al terrat –una de les seves activitats preferides– i va rebre l’impacte d’un llamp. Des de llavors, viu reclòs en una constant bogeria per culpa del centenars d’històries i d’estranys personatges que li venen al cap. El psicoanalista del centre de salut mental on es troba ingressat ha cregut convenient compartir els deliris narratius del seu pacient amb gent com vostè a través d’aquest blog
 
Llunatismes: Segons el diccionari enciclopèdic Vox, un lunatismo és la influència dels canvis lunars en l'evolució d'algunes malalties psíquiques. I què us pensàveu? Que la Lluna només ajuda a il·luminar les nits? A criteri de la gata llunàtica , tots som llunàtics i llunàtiques! I d'una manera o una altra...un dia o una nit...notarem el seu influx. 

Des d’Itàlia: la revista CriTeri col·labora des de fa anys amb la revista italiana l’Undici, amb la qual intercanvia articles i aportacions…cada mes, un article del CriTeri es publica a l’Undici, i viceversa.

Senyàlia: recull de senyals curiosos, rètols estranys i cartells sorprenents d’arreu del Món…

L'Horòscop: Armando Rampas mira el futur a través d'un prisme únic i infinit que és capaç de predir els teus punts forts i les teves febleses mes a mes. Escolta les seves recomanacions. T'ajudarà a encarar millor les incerteses del futur.

Si vols opinar, participar en alguna secció o qualsevol cosa ens pots escriure a: revistacriteri@gmail.com

En els 5 anys de la revista vam fer una festa a Solsona. Aquí en teniu la foto i l'article - El criTeri som TU, JO,TOTS, TOTHOM!


 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes