L' Art de les muses


EUTERPE: BONOBO

Info: Segons wikipedia, un bonobo pot ser un model de components software, un familiar del ximpanzé o el que a nosaltres ens interessa, el projecte musical del Dj britànic: Simon Green. Bonobo, és música electrònica ambiental que alguns han descrit com a "post-party intellectual chill-out"; estil que s’aprecia des dels seus començaments allà pel 1999 amb l’àlbum "Animal màgic". No obstant al 2006, amb l’àlbum "Days To Come", començà una meravellosa barreja de sons junt a la vocalista Bajka. Tot plegat una vertadera delícia.

Bonobo, una musa que acompanya.


Àlbums recomanats: Animal Magic (2000); It Came From The Sea (2005); Days To Come (2006) Bonobo Like At Koko (2009, DVD) .


Moment per a escoltar-la: Música nocturna acompanyada d’incens i te.


LA COMPILATION: "recomanacions musicals"


“Ei! Has d’escoltar això!” Quantes vegades un amic o conegut t’ha descobert un grup que t’ha entusiasmat? De segur que moltes, com a mi... I és que alguns amics meus, foren i són els que construeixen la meva biblioteca musical, amb els seus e-mails , cd-regal o simplement compartint el nom d’aquell grup que els ha enganxat. Us presento a alguns d’ells junt a les seves aportacions:

...de E., que pensava en L.G mentre escoltava aquesta cançó.
...de H., que cridava "BMFA" mentre passejava de nit amb L.G.
...de J., que quan començà a sortir-li barba es pintava els llavis de vermell.
...de M., que tenia un bar on J i L.G jugaven al parxís.
...de N., que tocava l’òrgan a Mr.Vertigo, grup del que L.G era groupie.
...de B., que afirmava que el parxís era un joc d’estratègia més que d’atzar.

Fins un altra,

Lady Godiva

Share this:

3 comentaris :

  1. M'agradaria preguntar a B si la vida és com el parxís
    Gràcies pels regals musicals a tots els teus amics!

    ResponElimina
  2. He de confessar que mai havia pensat en aquesta comparació, però com més voltes li dono més en sembla a la vida. Un joc on hi ha una part aleatòria que no depèn de tu. Un joc on les estratègies es basen en decidir segons l'escenari actual, on hi ha més decisions que les teves que fan que canvii la teva estratègia. Un joc que per moltes ganes li posis i segueixis la millor estratègia, a vegades l'entorn( els daus) et fan una mala passada.
    En quina vida no hi ha coses que no s 'escogeixen,, en quina vida no hi ha fitxes que van a per tu però obtenir el seu màxim benefici. En quina vida no hi ha aliats que et protegeixen i intenten que arribis sa i estalvi a la teva caseta. En quina vida, sense raó no intentes anar sempre amb un color i en contra d'un altre. Qui no s'ha menjat algun cop una i n'ha contat vint. Potser no cal menjar-se a ningú però, si que quan és l'únic moviment , sense voler, ho fem.
    Qui no a escollit mai sacrificar-se i canviar la seva estratègia per veure com una altre color pot radiar més. Encara que a vegades, també es pot jugar sol i pensar que s'està en una batalla en contra del món.
    Si no es pot escollir el teu taulell ni els teves tirades, si no es pot decidir que faran els altres jugadors; però si que es pot escollir que fer amb les teves possibilitats; llavors si que es una metàfora de la veda, no creus??

    Gràcies comentador/a anònim/a per oferir-me la oportunitat de divagar de lo senzilla que pot ser la vida, de amb quina facilitat es pot reduir a un joc de nens petits, però que difícil es moure quan les teves decisions afecten als colors i al món.

    Sento el rotllo, però com ja sap L.G., últimament el parchís està sent analitzat i és interessant un punt de vista no tan estadístic i més romàntic.

    Com diria V.M "A veces ser valiente no es cuestión de suerte", M.S " Cuando tú cambias, el mundo cambia" i la meva preferida "you did your best, live did the rest" by C.I

    ResponElimina
  3. I si el parxís només és un joc i la resta només està al nostre cap ? I si resulta que tot son interpretacions i la realitat és molt més simple ? Pot ser simple la realitat ?
    Visca el parxís !!!! Per cert, qui va inventar el parxís ?

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes