Que arribi l´Agost

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Les teves vacances seran més curtes del que havies pensat. Vigila al teu voltant perquè seràs susceptible d´agafar alguna diarrea i fer unes fantàstiques vacances enganxat a alguna tassa (amb sort). Val més que vigilis aquest mes.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Al principi del mes encara estaràs a la feina, encara que sigui virtualment, i al final doncs, també. Intenta desconectar ! Que ja toca. Al mon hi ha més coses que la feina. Gasta diners, que hi ha crisi i tu en tens molts d´arraconats.


ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Ens hauríes d´explicar com va acabar la teva vida sentimental el mes passat. Aquest et tocarà llepar-te les ferides. Regala´t alguna cosa aquest mes i practica l´onanisme.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Aquest agost no vagis a la platja perquè estàs més susceptible que mai i sentiràs tota la pressió sanguínea acumulada en algun punt en concret. Val més que facis algun retir espiritual, t´evitaràs maldecaps.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Ara sí, et cauràn uns diners que no esperaves i això et farà estar una mica més content i eixerit/da. Val la pena que comparteixis amb els del teu voltant i en gaudiu tots plegats.

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Finalment trobaràs un "partner" sexual per practicar unica i exclusivament aquelles postures extranyes que tan t´agraden. Ja saps que el/la "partner" que trobaràs serà més lleig/tja que un pecat, però, noi/a ! en el sexe i els gustos, no hi ha res escrit (o potser hi ha massa escrit).

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Aquest estiu les teves hormones/feromones van com boges. I només tens ganes de practicar sexe. La teva parella no pot seguir el teu ritme i se´t presentarà el dilema d´aprofitar les ocasions que es presentaran. De diners no en faltaran. Per cert, com qui no vol la cosa, et quedaràs sense feina.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
OOOOOuuuuuuyéééééé ! Continues amb els teus moviments impossibles, muntant com una bèstia boja sobre un cavall desbocat. No saps cap on navegues però sí que saps el què vols i té 4 lletres i s´ha d´escriure en majúscules S E X E. Per cert, de tant en tant mira el teu compte: no tens ni un duro.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Ara toca desig 0. No saps perquè però no vols ni sentir la paraula sexe. Val més que et reservis per temps millors. Aquest agost et concentraràs només en la feina i absolutament res més.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
La situació no acaba de millorar. Potser la salut acompanyarà aquest mes i també algún polvo furtiu caurà. Res excepcional, però per anar fent.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Continues aquestes llargues vacances que et mereixes. Estàs content/a i tot rutlla. Gaudeix-ne !!

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
La salut perfecte, diners també molt bé. I aquest mes serà SODOMA I GOMORRA !


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes