Demagògia

Aquest mes passat ha estat un mes ben mogut pel què fa a la política. Un milió i mig de persones manifestant-se a Barcelona i ara aquesta revolta dels toros. Sorpren la demagògia d´alguns que escriuen que és antidemocràtic prohibir. Buf ! I la prohibició d´anar begut conduint, i la prohibició de la pena de mort, i la prohibició de exercir la violència cap a un altre? També deu ser antidemocràtic.

Tendim a exercir molta demagògia i a dir poc la veritat i ser sincers. Hi ha qui està en contra dels toros perquè és un símbol espanyol, i es pot dir, i no passa res, hi ha qui hi està en contra per el sofriment dels animals i hi ha qui hi està en contra per les dues coses. Exactament igual passa a l´altra banda.

Senyors, a Catalunya s´ha decidit que PROU toros. Doncs ja està. Ara resulta que ens enviaran l´exèrcit "para salvaguardar esa indivisible forma que se llama Espanya(sic)" en forma de Constitucional, això de moment, després, ja veurem. Mentrestant a Canàries, no passa res. I ara, colmo dels colmos, volen fer que la "Fiesta de los toros" sigui patrimoni de la Unesco. També ho podria ser la penjada del ruc (l´autèntic) des del campanar ?

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes