Poques llums...

Perquè llençar coses que encara es poden utilitzar?
Des d'aquesta secció intentarem donar-vos idees de com alguna cosa vella pot tornar-se nova, original, única i econòmica!

El Festho-tu! d'aquest mes va de poques llums. A qui no se li ha trencat mai la pantalla d'un llum de paper??? A mi no fa gaire se'm va trencar una i em vaig quedar amb el porta-làmpades que encara funcionava, així que en comptes de llençar-ho vaig decidir fer una pantalla nova.



Quan ja teniu tot el material, el procés és ben senzill. Comenceu envoltant la pilota amb la corda. Jo he fet servir uns 7 metres i un gruix mitjà. Podeu enganxar les primeres voltes de corda amb cinta aïllant a la pilota de manera que l'estructura quedi més fixe.

Aneu fent fins que s'acabi tota la corda i llavors comenceu a enganxar amb la cola de contacte tots els punts d'unió entre les cordes i ho deixeu assecar.

ULL! Heu de pensar de deixar un forat prou gran per ficar-hi el porta-làmpades!

Quan ja tenim tots els punts d'unió enganxats fem un ruixat de laca de manera que la corda es vagi fixant.


Finalment, i si tenim una pistola de silicona calenta, podem reforçar tots els punts d'unió que hem fixat amb la cola. Així l'estructura serà més resistent, és molt important que tingueu el màxim de punts enganxats.

Deixeu passar unes hores i ja podeu desinflar la pilota i col·locar el llum allà on més us agradi!


CONSELLS
  1. Si no teniu silicona feu servir una cola ben potent perquè no s'enfonsi l'estructura.
  2. Teniu en compte la mida de la pilota per tal que el resultat no sigui petit pel vostre porta-làmpades.
  3. Si voleu que el llum tingui menys forats podeu fer servir una corda de gruix menor i més metres.
  4. Vigileu! La silicona calenta pot petar la pilota abans del desitjat!! (us ho dic per pròpia experiència!)
Aquí teniu un exemple de mil de com reciclar un llum trencat, podeu fer servir filferros de colors, paper mâché...Imaginació al poder!!!

Proveu-ho! I si teniu propostes no dubteu en explicar-ho, potser a algú altre li pot interessar. I si voleu podeu enviar les fotos dels vostres llums!!!

Share this:

5 comentaris :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes