AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.


AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Normalment ja ets prou extrany/a en això de l'amor, i aquest mes encara ho estaràs més. Cauràs del pis més alt tot fent discursos eloqüents, intentant negar l'evidència, només esperaràs el cop.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Estaràs preparat per volar per l'espai, per llegir els evangèlis apòcrifs i per veure quark en vers, però no deixaràs d'estar atrapat en un petit galliner del mon. Qui corooococ, qui corococ, qui corococ

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
El terratrèmol que t'espera aquest mes serà gran. Amb un epicentre just al mig del cor.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Aquest mes serà un centpeus, caminant i seguint, sense parar, sense bitllets ni nords, xarrupant el temps, xarrupant el vent boig, capcot i sense explicacions, potser totalment desviat del teu camí. La policia no t'aturarà, ni l'amor, potser la gana i el sexe, serà un mes bàsic.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest mes et diran que no, la vida no s'acabarà aquí, trobaràs a faltar quan anaves a la platja, jugaves a la platja i feies castells, estaves tranquil i la mare et donava el menjar. Vigila, sospita, on neda el temps ? La mona lisa t'espera ! Ves de festa, torna a passar-t`ho bé, fes castells de sorra !

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Un crit, una súplica, només un lament llarg, aguantant la nota, profund, constant i, sobretot, llarg, molt llarg. Una monotonia trencada, de tant en tant per alguna nota, potser dissonant.
 
LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Restes d'un naufragi en un mar embogit. No et faran falta cadenes ni sacs a l'esquena per a què sigui tot feixuc. Que mai mai mai et deixin sol ! O el teu cor embogirà. Aferrat a l'estaca que sempre t'atrapa i evita els bassals de tempestes que vegis a l'horitzó.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Malferit/da de la guerra amb un gran exèrcit, el guerrer/a que ets, s`haurà de llepar les ferides i quedar-se quiet. Guerrers, en files de 4, llestes per protegir el senyor, mirant a l'est, esperant nous territoris per conquerir.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Viuràs per força entre olors de pixum, entremig d'alcohol i d'ampolles. Nits de fred i guspires. Nits de sants, d'amors i amors difunts. No saps on vas i camines errant, entremig de canons d'encàrrec. Ets un masell. Un mes de boires.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)

Un mes de naps i cols, de ciris pascuals, de torres Agbar, de primaveres a l'hivern, de calors, d'escalfaments, de suors.

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Ets una joia !! o una joia !! Dolça vida !

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

1 comentari :

  1. Gràcies, els del 18 d'octubre sempre anem ben servits amb tu...(amb l'horòscop, vull dir)

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes