Qui som, què fem i perquè ho fem?

Qui som? Som un grup de gent que tenim ganes d'explicar, ensenyar i compartir coses (segur que ens deixem algun verb i convido a tothom a dir-los i explicar-los) sense ànim de lucre. Per això i per compartir als nostres amics ens hem reunit al voltant d'una foguera que ens il·lumina i ens ajuda, EL CRITERI.


Per què ho fem? és una pregunta difícil de respondre. Segur que cada un dels nostres membres té diferents respostes. De ben segur, però, que n'hi ha alguna que compartim, per exemple, per demostrar-nos la nostra puntualitat mensual. Us prometem que un mes passa increïblement ràpid, i escriure al criTeri mensualment, ens permet adonar-nos de la magnitud de la tragèdia.

Els orígens d'aquest vaixell queden ja a l'horitzó que deixem darrere d'aquest vaixell. Probablement poca gent recorda el perquè de tot plegat, i, segurament, no importa molt. Per això nosaltres sempre intentem mirar a l'horitzó que tenim al davant (no era el·líptica la terra ? l'horitzó del davant, potser és el mateix que el del darrere? Sort que el temps fa que mai sigui igual !).

Cada vegada tenim més membres  tan de dins com de fora de les comarques Solsonines, origen de l'inici del viatge, i això ens fa feliços i contents. El nostre anhel és que la família creixi, per tant sempre convidem a persones que els hi agradi el projecte, per créixer en totes les direccions, per això ens plau presentar-vos la nostra flamant incorporació, LA POESIA, l'autor de la qual ve de terres molt llunyanes per ensenyar-nos la delicadesa de les paraules.

Si voleu pujar al vaixell, podem quedar al pròxim port, només envieu-nos un mail i dieu-ho que ens pararem per a què pugueu pujar!

Benvinguts !!

 criTeri 
revistacriteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes