O ets ràpid o estàs mort


L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !

Aquest setembre hem d'assumir el repte de la mà d' Iron Maiden (be quick or be dead) Volum al màxim !!

Armando i els reveladors Iron Maiden, un tast de la lletra (per traduccions aquí):

"Covered in sinners and dripping with guilt,
Making you money from slime and from filth...
Parading your bellies in ivory towers,
Investing our lives in your schemes and your powers
You've got to watch them - Be quick or be dead"


AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Sentiràs crits d'emoció, sentiràs els crits de les ànimes en pena. Tants gamarussos t'envoltaran que al final creuràs que tu també ho ets ! Tants cercles hi haurà que al final semblaran quadrats. Val més que rondinis encara que portis la llengua enganxada al cul. Crits, crits i trons !!

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Sentiràs el trau del mig del cervell, tots semblaran comissaris a sou, la sensació que no n'hi ha ni un pam de net. Sense els teus complexes i modèsties, amb la teva mala memòria i les teves falses històries, sense tot aquest pes, potser aconseguiràs tirar endavant. Va per llarg, pren paciència...

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
L'aspror dels teus renecs coll avall. Renoi quins dies t'esperen. Potser faràs llufa. Armando t'envia tota l'energia positiva perquè aquest setembre tot tremolarà al teu voltant. Agafa't on puguis. Com diuen en castellà "caerán chuzos de punta!"

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Tants anys de somnis buscats, ferides, solitud, tant llord i finalment, quan ja toques l'aixopluc desitjat, cremós i dolç s'et farà estrany, difús i dispers, innocent però finalment has arribat !! Un setembre, qui ho havia de dir ! 

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Els reis no moren mai, ells perduren en els llinatges i en la història. Tu n'ets un/a. El rei dels comediants, bergants com tants, mimat, hipotecant als altres. -O per favor, senyoria, una miqueta de pa per als famolencs...- Aquest setembre val més que intentis canviar una mica la teva actitud...

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Comptant els dies i els temps que has perdut, val més que t'hi aboquis i aprofitis el que puguis arreplegar, somriu i no perdis el temps. Estira tant com doni, posa-hi alegria i felicitat. Deixa que tot t'envolti i t'elevi. 

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Des de dalt del pedestal, per a tots els veïns, notifica'ls que tots aquells que no respectin la teva llei, seran severament castigats, pels teus encants. La teva voluntat d'estimar no pot subjugar-se a la seva por. Els misteris seran revelats per les teves malucs embogits. Necessitarem un flotador per navegar entre els teus fluxos !!

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquest setembre dormiràs poc. Has de navegar amb els teus galió, sense àncora, sense parar enlloc, un viatger del mon sense rumb. Com un corsari sense pedigrí. Després de la fugida hi haurà dones/homes i rom.  Aquest setembre el teu destí està al fons del mar, al costat del cofre que conté la teva fortuna. Val més que vigilis, el teu garfi i la teva pota de fusta no et salvaran. Actua amb cura, que els pirates sempre acaben malament.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Aquest setembre, proper a l'octubre tocaràs la cançó que et queda millor, la que més t'has après. Què passarà si ningú aplaudeix ? Què passarà si només hi ha 2 borratxos rucs amb acidesa a l'estomac ? Estàs preparat/da  per treure el platet i recollir els teus aplaudiments?

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Acaronant sombres i buscant espai a cegues evites la teva condemna...ets massa atractiu/va. Has de lluitar contra el teu propi inquilí, aquest llogater que tens dins del cos que només busca culpables. Deixa't anar i utilitza la teva arma de plaer, regala't. Baixa les teves defenses, obre les portes, que trepitgin el teu jardí !!

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Sense defensa i amb autoritat, inclement i amb serietat. Fuma't 4 fàries. Trenca el sac, per pietat. Està a les teves mans. Indecència, hipocresia, sense clemència i amb caritat. Ai !! Els teus ossos cruixen, sonen TANT bé malgrat que estiguin esquerdats. Saps què, fota't 4 faries més i els claus que puguis arreplegar.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Déu i els seus satèl·lits t'han beneït aquest setembre. Aniràs rere els passos dels grans i marcant el camí dels petits. Les teves pròpies espurnes t'enlluernaran!! No renunciïs !!! 

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes