El fluir de l'energia cap al final de l'any




L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !


En aquest desembre apocalíptic l'ambient en el posa el poeta californià acompanyat per una banda excepcional: The Doors

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest desembre l'amor se n'anirà volant per el balcó. No tindràs on escapar i seguiràs presoner malgrat estiguis a l'aire lliure. Pels teus pecats continuaràs presoner.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Seràs content d'estar feliç i celebraràs estar viu/va. Tots celebrarem aquest esforç teu per buscar aquestes petites coses boniques que ens meravellen a tots. Esforça't en aquest sentit, la resta serà banal i bruta.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Marxaràs per no tornar. Malgrat et truquin i retruquin, malgrat tothom t'avisi. T'adonaràs que no pots fer altra cosa que el que fas. Prepara't pel viatge que començaràs aquest desembre. És el que vols malgrat et faci por.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Sempre has estat valent/a i mai t'ho hem reconegut. Aquest desembre la gent començarà a veure lo fort/a que sempre has estat. Podrem sentir com tremola el terra a so dels teus passos. Creixeràs i et faràs molt gran !! Aquest desembre et somriurà.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Respira profundament. Agafa aire fresc i emplena't els pulmons. Aquest desembre serà un mes per estar seré i gaudir del fred que et regala un nou hivern ple d'aquestes petites coses que t'agraden, aigua freda, matins congelats i petites llars calentes.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Monetàriament no funcionarà gens bé aquest desembre. No juguis a la loteria, no et tocarà. La salut anirà a mitges, però el que sí que funcionarà serà el sexe. Gaudeix-ne a fons.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Aquest desembre veuràs clar que has de deixar coses enrere. Sense por ho faràs i amb un petit gust. I també amb una petita por que ja coneixes. La por de la incertesa, del salt cap a un lloc que no coneixes que potser serà millor o potser serà pitjor.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Malgrat que els anys passen encara estàs impressionant. Uns glutis que són l'enveja de tot el país !! Gaudeix-ne !

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
De tal manera està fet el mon que no saps mai on posar la teva fe. Aquest desembre ens aixecarem tots amb tu per cremar mals records en forats negres i ens aixecarem per convertir els errors en or.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Aquest desembre, quan caminaràs al costat seu seràs un home/dona millor. Tens un gran sol que batega dins la gran persona que ets. Ets i seràs genial. Gràcies per ser com ets i per rodejar-te de persones tan excepcionals. Aparta't de la mediocritat que intentarà atrapar-te aquest desembre.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Avís per a navegants: els sagitaris quan cauen sempre es tornen a aixecar. Aquest desembre, malgrat que cauràs un parell de vegades, et tornaràs a aixecar. Aquest és el teu as a la màniga i l'has d'utilitzar. Que ho sàpiga tothom. T'aixecaràs i tornaràs a picar, una vegada i una altra, com una petita destral que és capaç de fer caure l'arbre més gran!

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Aquest desembre veuràs misteris increïble. Pensaràs que tens més del que necessites. Però seràs més lliure que mai. Oblida't de la bogeria que t'envolta. Les crisis, l'economia, la feina, el sistema....penses massa i tanta sang al cap et bloquejarà el cor. Esforça't en sentir i en estimar ! Deixa que les coses bones flueixin.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes