Ànimas norteñas !



L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !


En aquest desembre apocalíptic l'ambient en el posa el poeta saragossà (que aixeca les mateixes passions que odis): Enrique Bunbury

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Els principis sempre són difícils. Aquest principi d'any hauràs de començar amb paciència.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Aquest és el teu mes i el teu any. Et mouràs com un peix per l'aigua, tot anirà rodat. Triqui triqui ti !

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Aquest gener t'hauràs de moure. Moure aquest cul que ja està quadrat d'estar-se tan quiet. Ja comença a ser hora. No tindràs més remei. Prepara't pels canvis. Et toca !

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
La teva famosa tossuderia no t'ajudarà aquest gener. Prepara't per claudicar en alguns dels teus camps. No tot anirà malament, però si pots superar baixar del burro alguna vegada, t'ajudarà a passar-ho millor. Intenta-ho!

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest gener sentiràs l'udol del llop. Li veuràs les orelles. Val més que facis alguna cosa. Una variació del rumb, una lleugera variació serà suficient. Però l'has de veure amb temps. Armando t'avisa, però el moviment l'hauràs de fer tu.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Continues el 2013 amb la bancarota del 2012. Reserva't tot el que puguis que això sembla que va per llarg. Les estrelles no et son del tot favorable. Sort que ja ho havies previst i podràs sobreviure. No serà fàcil. Ànims!

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
La incertesa dins la certesa que t'acompanya no et serà difícil digerir-la perquè t'aferraràs al que tens al costat. De totes maneres no estaria malament que diversifiquèssis. Un/a no pot apostar tot a una carta i no preveure que no surti el número que esperaves. De totes maneres aquest gener serà de canvis positius.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquest gener tindràs ganes de drames. Romeo i Julieta, la vida secreta de las palabras, Memòries d'Africa...En fi, un drama de Gener ! Això pel què fa a les pelicules. Pel què fa a la vida, estaràs païnt el final del 2012. Ho aconseguiràs, ets fort/a. Mira i busca les coses positives. No oblidis els teus que t'ajudaran.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Trobaràs a faltar el carinyo. Això de que cadascu busqui el seu camí, que cadascú estigui al seu lloc, no és una solució que t'agradi, però la realitat s'imposa. Treballa per canviar-ho. Busca les teves genialitats, t'ajudaran a aconseguir el que vols.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Un gener de discusions. Hauràs de demanar caritat monetària i amorosa. Sort que has sembrat bastant bé els teus camps familiars i que has regat bé el jardí de l'amistat. Aquest mes sabràs reconèixer els fruits del treball que has estat realitzant sense donar-t'en ni compte.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Ets una bèstia boja ! Fort/a com un roure. Ja no ets un crio/a. No està tot dit. Lluitaràs i a més a més t'ho passaràs bé en la lluita. De tant en tant regala't un petit descans, un petit pas enrere per agafar embranzida. No et farà falta ningú que et consoli ni que t'escoltin. Ho tens clar, ENDAVANT AMB ALEGRIA !

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
El teu amor és infinit. Estimes massa i espere rebre el mateix amor que dones. Ens ho poses difícil ! Ho intentarem, però has de veure que no tots tenim el cor tan gran com tu.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes