Dreams...



L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !


En aquest març hi ha una melanconia que flota a l'aire, un anar i deixar d'anar, una tristor per històries que mai han ocorregut, un lament que només el pot representar un ARTISTA de Nova York, Ladies and Gentleman: Antony and the Johnsons.



AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
La protesta està creixent al teu voltant al mateix pas que la primavera. Les seves queixes es van materialitzant i augmentant el volum igual que els ocells comencen a cantar cada vegada més i més.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Les històries s'entrellacen amb les gotes de pluja d'una primavera que s'alvira llunyana mentre la suor freda del treball desagradable que et toca, peixos, aquest mes del teu aniversari, fa que la comprensió del que passa al teu voltant sigui cada cop una feina més feixuga, pesada i incomprensible.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Des del cel t'enviaran missatges envoltats de cotó fluix amb olor de roses, no molt intens, però suficientment clar per a què t'adonis que aniràs pel bon camí. El teu àngel de la guarda està despert i vigila per tu.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Per aquest mes continuaràs essent el nen que fa temps que ets. Tossut i marrà. Ja no ens entendrirà la teva actitud. El teu voltant n'està fart i esperarà més de tu. Encara hi ets a temps.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest març desitjarà que algú tingui cura de tu. Voldràs tornar a ser una criatura. Que et mimin, que t'acaronin els cabells, que et dutxin, que t'estimin. Armando et recomana que busquis algú que t'ajudi perquè sinó et sentiràs sol/a i en un forat infinit que t'abraça massa fort.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
La teva devoció cap a les melodies pastel i els colors pastel s'accentuaràn com mai aquest març. Necessites un lider que marqui un camí i puguis seguir els seus talons sense haver-te de concentrar en res més. Busca les coses fàcils.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Continues amb la ratxa de noves etapes. Agafa't fort que comença la muntanya russa. Amunt i avall sense parar. Intenta gaudir de l'experiència. No hi ha més remei. Almenys en l'amor estaràs estable. Que soni la sirena i comenci la festaaaaa !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
El senyor Luís Bárcenas és Verge. Aquest mes no pinta gaire bé pels Verges. Sembla que tot s'embolicarà encara més. Armando recomana posar totes les cartes sobre la taula. Ensenyar tots els draps, encara que siguin molt bruts. Disculpar-se, arrepentir-se i intentar ser una mica millor en el futur. Armando no peca de Naïf, Armando sap que el camí verdader és la veritat i la honestitat. Un verge que segueixi aquest camí, millorarà la seva perspectiva a mitjà termini. 

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Tot/a tu supures amor. L'estimes i l'adores. Tens sort. Aquest març patiràs perquè les coses no van del tot com t'agradaria, però la feina et compensarà la resta. Gaudeix de les experiències d'aquest març i deixa que corri el temps. El vent bufa a favor teu !

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Aquest març hauràs de buscar nous aires i nous amors. Després dels vents gelats de l'hivern, que han deixat el teu cor sec i eixut, esperem que les pluges de la primavera reguin de nou el camp de l'amor que portes dins del teu cor.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest març serà difícil. T'has d'esforçar per passar aquests dies difícils que tens davant. Carrega't d'energia i posa l'esquena el màxim d'ample que puguis. Aguanta ! L'amor brillarà com mai i això farà que la resta sigui una càrrega menys feixuga.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Aquest Març, tal i com diu la dita: març marçot mata la vella i la jove si pot. Tapa't perquè els refredats t'esperen a qualsevol racó. Cuida't dels vents que bufen. Queda't tranquil/la i espera a veure què cau i què es mou abans d'actuar. Frena el teu impuls. Escolta els del teu voltant.


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes