Sempre endavant !

Benvolguts criTerians,

Ja som dia 5. Aquell dia on, des de farà ja 7 anys, escrivim les nostres reflexions i/o els nostres descobriments per a tots nosaltres i tot vosaltres. 

Des d'un febrer de fa 7 anys on juntament amb alguns de vosaltres vam engegar la idea de fer el criTeri, i fins avui, hem estat incansablement publicant i intentant millorar tot el que hem pogut. Ara ja, doncs, crec que és l'hora de deixar passar noves idees i  persones i retirar-me del capdavant per empènyer des del darrere (a l'estil Armando Rampas).


Aquest mes serà la última editorial que faré, acomiadant-me i donant les gràcies a tots vosaltres i tots els col·laboradors/es que han fet possible aquesta joia que és el criTeri. 

Xafardejant les estadístiques he vist que hem tingut 88.564 visualitzacions de pàgina des de que vam començar a tenir el blog (gràcies Mr.Llaminadures) i vam abandonar la idea d'imprimir i repartir la revista a nivell local. Molts redactors han passat i han deixat la seva empremta entre nosaltres. GRÀCIES A TOTS, HA ESTAT UN VIATGE MERAVELLÓS !!

La meva intenció és continuar ajudant i col·laborant en tot el que pugui als que es posen al capdavant del criTeri: els nous capitans d'aquest vaixell criTerià seran Mr. Llaminadures i el Sr.Observador, dos autèntics genis que es combinaran perfectament per donar l'impuls que ens fa falta a tots. MOLTA SORT!

Hi ha noves idees i noves incorporacions apunt. A més de molts temes per parlar i millorar entre tots.

MOLTES GRÀCIES PER TOT!
Salut i criTeri !
Armando.

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes