Tall de mànigues

El Fes-t'ho tu ha tornat!!
Primer de tot demanar disculpes per aquesta aturada tècnica, de causa justificada, però. I és que he estat fent un procés d'investigació profund per poder-vos portar els millors Fes-t'ho tu de la història! 

Però que ha passat quan he tornat...doncs que m'he trobat amb un país del tot capgirat...aissshhh! Així doncs, amb tot el meu cor dedico a tots els corruptes del país aquest TALL DE MÀNIGUES!! 

Comencem...Per a tots aquells qui no recordeu com funciona el Fes't-ho tu, farem un breu recordatori...Des del CriTeri us posem exemples de com reciclar qualsevol objecte que tingueu per casa i us expliquem el procés...llavors vosaltres ho feu a casa i sou feliços per sempre!

Aquest any però, tenim novetats... muntarem un Concurs Fes-t'ho tu! a través del facebook, així doncs podreu penjar les fotos dels vostres Fes-t'ho tu! i guanyar un regalet...(encara no he pensat què, però segur que serà una cosa ben útil!) En breu podreu trobar les bases al Facebook!

Ara si, comencem...
Material; jersei de llana (o semblant) que ja no vulguem, i tisores
                            

Aquest Fes-t'ho tu és ben senzill, es tracta d'agafar un jersei que no ens posem i, com indica el títol tallar les mànigues. 

Un cop estan tallades podem triar diferents opcions:
A) Folrar els testos de plàstic o vidre que tinguem a casa, de manera que quedaran originals i divertits.
                           


B) També podem folrar gerros, bols o fins i tot llums que tingueu per casaC) Una altra opció és crear argolles pels tovallons; agafem un tub de paper del WC i el tallem en tres parts. Agafem la part de la màniga més estreta i folrem el trossos de tub que hem retallat. 
Finalment ho fixem amb una mica de cola de contacte.
Si ja teniu argolles podeu folrar-les i renovar així el seu aspecte.


Per aquells qui no teniu gaire destresa amb l'agulla es recomana agafar el jersei més estret de mànigues que tingueu.

D) I una última opció per les mànigues és utilitzar-les per fer-nos uns escalfadors o punyetes!


Finalment, com que aquí no llencem res de res...què fem amb la resta del jersei??? 

Doncs molt senzill. Si teniu cadires que estiguin brutes del seient, o simplement que us heu cansat del color...Podeu desmuntar el cul i folrar-lo amb la part davantera del jersei sense mànigues, i amb la part de l'esquena en podeu fer una altra!
També ho podeu fer amb tamborets o puffs!I pels més avançats...podeu fer fundes de coixins!
Doncs res...fins aquí el Fes-t'ho tu d'aquest mes. 

Bon CriTeri!!

Share this:

2 comentaris :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes