Cartes estranyes de la lluna

Fes una ullada al teu horòscop d'aquest mes. Armando Rampas et proposa que ho facis a ritme, aquest mes, de David Bowie i el seu Valentine's day




AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest agost miraràs pel forat del pany, per veure més enllà. És un bon moment per ser atrevit/da, però has de preparar-te pel què hi veuràs. Guarda't les espatlles mentre mires !

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
El que vols t'arribarà aquest agost. Ningú t'ho podrà prendre, t'ho mereixes. Gaudeix-ne !

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Els arbres i els boscos que tant t'agraden estaran verds i vigorosos en honor teu. Gaudeix del dia a dia que et regalen. Armando et recomana la muntanya per anar de vacances. I si vas al mar, que hi hagi aprop algun arbre ben bonic i frondós. Això et portarà sort.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Vius i viuràs prop de la terra, però tampoc suficientment aprop com perquè la gravetat faci que t'acabis esclafant. Protegeix-te del sol, potser et cremaràs. Armando et recomana que t'esperis un temps per acabar d'apropar-te. Queda't al teu planeta, refugia't.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest mes els planetes s'han alineat en favor teu i et donen un període, que semlba que serà llarg, de felicitat. Aprofita-ho. Salut, diners i amor !

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest mes et farà falta una mica de màgia de la bona. Busca-la amb la gent que té ulls bonics. Quan trobis l'ajuda accepta-la i espera a fer els moviments que hagis de fer quan s'acosti el vespre, quan el sol no escalfa tant, quan puguis veure els estels.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Aquest mes, sexe en quantitat. Has de celebrar les alegries que t'han arribat i, això t'ho confirma Armando, les que arribaran. Estas d'enhorabona. Malgrat els nervis, tot anirà bé. I, sobretot, sexeeeeee !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
L'amor és l'amor. Una qüestió que no s'entén amb la raó sinó amb el cor. O sigui que no cal que hi perdis el temps. No ho entendràs. Només pots adaptar-te i continuar endavant. A cada bifurcació tu i només tú tries quin camí escollir. Ningú ha dit mai que seria fàcil.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
El que havia de ser al Juliol, serà a l'Agost. Armando no havia fet bé el càlcul del temps. En resum, amor, sexe, salut, diners i feina per tu i per al teu voltant. Ets una persona que atrau la sort. Val més que et tinguin aprop aquest Agost !

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
La conjunció de Saturn amb escorpí farà que aquest mes calurós estiguis més inquiet/a que mai. Les coses van així. Et preguntaràs -Què he fet? Ni tu ni Armando et pot exculpar pels errors que segur que cometràs aquest Agost, però tot és degut a la conjunció. 

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Sentat a la jungla, admirant les estrelles i la verdor del desconegut, perdent la noció del temps, et maravelleràs del passeig per la lluna. Perquè malgrat que molta gent s'hi hagi passsejat, per tu sempre serà el primer passeig. Els dits estan i estaran creuats, només per si de cas!

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
On estem ara ? On anem ? En quin moment ? Per què? Aquest agost serà de preguntes sense resposta. Armando t'avisa, les preguntes, de vegades no tenen resposta, segurament no estan ben formulades, o potser no arribem a intuir-ne la resposta o, simplement no es fan al lloc correcte o al moment necessari. Simplement camina.


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes