Quin morro!

La notícia de Tele Madrid no sé si m'ha sorprès o resumeix el que volen fer amb TOTS nosaltres. Despedeixen a tots els treballadors i es queden només els directius que cobren sous impressionants. Quin morro!


Interessant el vídeo de yotube fet per www.salvemostelemadrid.es on a part d'ensenyar com han malgastat els diners públics demostren com de manipulada està la informació.

Però aquí a la Revista Criteri com que no hi ha cap directiu que cobri res de res, tot és amor, no hi ha ERE, no hi ha censura i cada mes som més. I aquest mes tenim dues novetats:

1.La secció "Va de Fotos" de Pedro Celma torna deprés de més d'un any d'inactivitat. 

Después de la musica, mi segunda pasión la fotografía, me conduce a explorar y analizar situaciones y momentos que me llaman la atención para posteriormente eternalizarlos mediante la fotografía.

2. Nova secció anomenada "Divertiments matemàtics" on Octavian Mocanu ens demostra per exemple que el 2 és més gran que el 3.

Es tracta de posar en moviment les neurones amb divertits i enginyosos exercicis matemàtics, per a demostrar que la vida és molt més matemàtica i la matemàtica és molt més vital del que es pugui creure....


Salut i CriTeri

Editorial
revistacriteri@gmail.com


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes