Trobarem la calor que busquem !

L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !

Pugeu al Talgo dels 60 de la mà dels Gironins The pepper pots : Wanna blindly trust in you.


AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest juliol promet ser molt calorós. I en ambiens calorosos és on passen les coses. Balla i mou tot el teu cos al ritme d'una beguda fresca i bona música, la resta vindrà sol. Estigues apunt perquè aquest juliol tot pot passar!

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
No sabràs si és real o no, aquest juliol t'adonaràs que potser vius un somni. De fet aniràs encadenant somnis dins dels somnis. Tot plegat una mica recargolat. Però intenta buscar el camí senzill, veuràs que sempre és el millor. Camina i deixa't anar. No et preocupis.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Amor ! Aquest juliol només t'espera calor, suor i amor en estat pur. Amor del rosa, dels colors exagerats, de les olors fortes i sexy's.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Aquest juliol t'hauràs de comprar coses per compensar les mancances que fa dies que arrossegues. Ja saps que darrere de la compra no hi ha cap consòl, però per sortir del pas et servirà. Controla l'economia familiar !

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
La salut et somriurà aquest Juliol. Malgrat les calors, tot anirà bé. Et sentiràs tranquil/·la, amb calma. L'amor totalment estabilitzat. En resum, t'espera un bon Juliol.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest juliol busca l'aigua que calmarà la teva sed, que apagarà el teu foc i les teves passions. No pots anar així com vas pel carrer. Com un gos/sa babejant. Potser unes cullerades de bromur de bon matí et poden ajudar.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Aquest juliol seràs una persona divertida i simpàtica. Més que lo normal. Veuràs que aquest canvi d'humor farà que practiquis més sovint aquest teu esport preferit que és l'amor !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Quantes vegades has sentit que tens el cor petit, sol i abandonat. Malgrat que estiguis acompanyat, tens un buit interior. Intentaràs banyar-lo en gintónics malgrat que aquestes alçades ja sabem que és només un narcòtic amb data de caducitat. Armando et recomana posar passió al què fas o deixar-ho estar. Posa passió a la teva vida !

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Estàs en una pura cançó d'amor ! Pots sentir com el teu "sweethart" batega a ritme de soul per l'amor que tens lluny. A cada batec el sents més aprop! Gaudeix d'aquests moments ! Aquest juliol tot serà música alegre, soul, amor, colors vius, flors, olors fantàstiques, somnis, projectes....ah! l'amor !!!

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Encara que el cel no sigui blau, tu voldràs viure la teva vida somrient, això t'honora. Hauràs de fer un autèntic exercici de posar-hi ganes a la vida malgrat no et surti tot com tu vols.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Dels teus ulls surten espurnes de màgia per les noves aventures que t'envolten. El cor ple d'amor i aventures que t'esperen, aquest és el còctel del Juliol. Gaudeix-ne i no t'estressis, el Juliol és llarg.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Coneixes l'amor i el saps gaudir. Com un tren per sobre les vies tu lliscaràs al llarg d'aquesta via que has triat. Sembla un tren de llarg recorregut. A estones farà calor i altres estones farà fred, plourà, sortirà el sol i se n'anirà, s'encendran les llums i s'apagaran, però el tren continuarà per la via que has triat. Passatgers al tren !!! Això comença a girar !


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes