Relats i somnis per l’estiu

A la Revista Criteri estem d’estrena i tirem la casa per la finestra. Aquest mes podem presentar dues noves seccions de l’espai RELATS I SOMNIS. Són ideals per llegir ara que comença a fer caloreta i somiar una mica mentre ens torrem.


Primer presentem Llunatismes, una secció que es va estrenar el mes passat i que va tenir molts seguidors. Sobre el títol de la secció la gata llunàtica ens explica que segons el diccionari enciclopèdic Vox, un lunatismo és la influència dels canvis lunars en l'evolució d'algunes malalties psíquiques. I què us pensàveu? Que la Lluna només ajuda a il·luminar les nits? A criteri de la gata llunàtica , tots som llunàtics i llunàtiques! I d'una manera o una altra...un dia o una nit...notarem el seu influx.

I en exclusiva aquest mes s’estrena la secció Llamp de comptes on David Barón en portarà cada mes amb encara no sabem què. Per ara ens ha escrit això per presentar la secció:

Cert dia de tempesta, ell va pujar a estendre la bugada al terrat –una de les seves activitats preferides– i va rebre l’impacte d’un llamp. Des de llavors, viu reclòs en una constant bogeria per culpa del centenars d’històries i d’estranys personatges que li venen al cap. El psicoanalista del centre de salut mental on es troba ingressat ha cregut convenient compartir els deliris narratius del seu pacient amb gent com vostè a través d’aquest blog

Ja sabeu que podeu accedir a totes les seccions a la barra lateral de la revista i a dalt hi ha una petita descripció de “Qui sóm...

Salut i CriTeri

Editorial
revistacriteri@gmail.com

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes