El tren de la nit

L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !

Pugeu al tren, al tren de la nit, de la mà de James Brown: The night Train.


AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest juny una pressió, immensa, a l'entrecuix, et farà despertar d'aquesta somnolència que ha estat l'hivern. Aprofita l'embranzida per moure una mica les caderes, les espatlles, la llengua i tot el que puguis !

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Tu, peixos, sempre vas per davant de la resta i continuaràs aquest juny amb l'embranzida que portaves de maig. En resum, aquest juny serà una autèntica marató de suor, gemecs, moviments de cadera i autèntics calfreds orgàsmics continus. Per a tu, peixos, aquest juny podría canviar el nom per esdevenir el mes "o més, o més, o més".

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Aries, Aries, Aries, continues amb l'exhibició del mes passat però no acaba en res de res. Aquest juny, la bola d'Armando diu que continuaràs essent un Pavo cristatus donant voltes i fent el/la pamplinada. Decideix-te !

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Aquest juny t'hauràs de follar. Folla't i deixa't sense respiració. Acaba't. Espréme't, desgasta't, frega't...

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest juny no t'espera l'amor ni la salut, però sí que hi ha un ascendent clar amb la fortuna. Val la pena que ho arrisquis tot. Juga't-ho que t'anirà bé. Només pots refugiar-te en l'atzar. De la resta....val més no parlar-ne.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
De la neutralitat del maig n'hauràs après aquest juny. Evadeix la indecisió, envalentona't i llença't.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Aquest juny estaràs en plena forma. Alegre i apunt per les noves aventures que saps que s'aproximen, malgrat no estiguin a tocar. Xinga (sic) un xic més del que faries, que sempre ajuda, força't i fornica.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
La nostàlgia d'ahir es converteix en necessitat d'avui. Posa't aquells pantalons estrets que et fan aquell culet tan maco i tira la xarxa pel costat que cauen els peixos. Aquest juny val la màxima castellana "a río revuelto, ganancia de pescadores".

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Aquest juny t'envairà la felicitat més pura. Tot anirà bé i tot girarà en el sentit que vols que giri. Triqui triqui, amor, diners, fortuna, salut. Només has de continuar fent el camí que has iniciat i tirar endavant. Ja he dit triqui triqui ? AH! vale, vale, doncs això...

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
L'art i la cultura s'aliaran per a deleitar els teus ulls i els teus sentits aquest juny. Busca'ls i gaudiràs com mai. De sexe no en tindràs gaire en aquests llocs però de vegades l'art ens pot fer arribar a llocs més alts que el simple sexe.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Les melodies celestials t'acompanyaran tot el mes de juny. Si tens coratge i busques el costat feliç tot et somriurà. Ah! Fornica al teu/va amant.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Ets genial i aquest juny, des del principi al final, continuaràs sent genial !!


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

1 comentari :

  1. Oooh!!! Amb aquests horòscops els peixos mai deixarem de tenir agulletes!!!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes