TERRA PROMESA

A "Terra promesa (Promise land)", Steve Butler és un venedor que ha recorregut un llarg camí des de la seva granja natal fins a l'empresa on treballa. Però la seva trajectòria canvia de rumb quan arriba a un poble on troba molts cors oberts i també moltes portes tancades. Steve i la seva companya de treball Sue Thomason arriben a McKinley, un poble durament colpejat per la crisi financera dels últims anys.
Els dos representants estan convençuts que els habitants de McKinley estaran encantats d'acceptar l'oferta de la seva empresa a canvi de deixar-los perforar pous en les seves granges. El que en principi havia de ser una feina fàcil i una estada curta es complica professionalment quan el respectat professor d'institut reuneix els habitants per explicar-los de què es tracta, i personalment quan Steve coneix a Alice. Però les coses es posen molt pitjor amb l'arribada d'un ecologista.


Títol original: Promised land.
Direcció: Gus Van Sant.
País: USA.
Any: 2013.
Durada: 107 min.
Gènere: Drama.
Interpretació: Matt Damon (Steve Butler), John Krasinski (Dustin Noble), Frances McDormand (Sue Thomason), Rosemarie DeWitt (Alice), Scoot McNairy (Jeff Dennon), Titus Welliver (Rob), Hal Holbrook (Frank Iots).
Guió: Matt Damon i John Krasinski, basat en un argument de Dave Eggers.
Producció: Matt Damon, John Krasinski i Chris Moore.
Música: Danny Elfman.
Fotografia: Linus Sandgren.
Muntatge: Billy Rich.
Disseny de producció: Daniel B. Clancy.
Vestuari: Juliet Polcsa.
Distribuïdora: Universal Pictures International Spain.
Estrena a Catalunya: 19 abril 2013.
Qualificació per edats: No recomanada per a menors de 7 anys.


Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes