Abans que marxi, deixa'm dir-te...

Fes una ullada al teu horòscop d'aquest mes. L'estiu s'acaba i arriba el moment de triar, polo de Llimona o polo de menta ?

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Els lleons de plata cridaran buscant les pregàries que dispararàs cap al mirall, no aniran enlloc, el viatge serà per tornar al seu lloc d'origen, la teva gola! Aquest setembre no cridis, no servirà de res. Resisteix i prega per a què tinguin misericòrdia de les teves desgràcies.


PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Explica'ns com t'ho faràs, com t'escaparàs ! Aquest setembre ballaràs amb el diable. Uuuuuuuu !!!! Yeah yeah yeah ! Armando espera que aprofitis la ocasió i aprenguis algún truc de tan vella senyoria ! Vigila que enganxa !

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Les voltes t'envolten i tot gira i gira sense cap aparent final. Recordaràs la sorra de la platja. Si ho faràs. Si. La sal dels llavis, la calor i els records difosos de cossos espectaculars perseguint pilotes inflables que, potser, només han existit al teu cap. Ai ! Petita nina de drap que et fan anar on volen i on ni tu saps si vols anar-hi. Quin setembre !! Quin setembre !!

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Particularment guapa/o, i amb braços bonics amb mans al final que belluguen els seus dits en dances estranyes. Semblen cucs en un festival de putrefacció. Si t'hi fixes bé t'indiquen alguna cosa. Aquest setembre mira on senyalen els dits, encara que vagin molt ràpids. Mira les mans i estigues atent/a a les indicacions.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
És hora de la verema, és hora de recollir tots els sentiments que has estat sembrant, podant i cuidant. El que t'espera és un gran setembre. de dances sense calor, de balls de felicitat, de celebració. Estirat/da, apoiat/da en una pared, assentat/da sobre una pedra calenta, simplement gaudint, de nit o de dia.
CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Hauràs de buscar llocs alts, preferentment de nit. Allà serà on sentiràs la inspiració que fa temps que busques. Et tornaràs més llest/a i deixaràs finalment enrere aquests mesos de mediocritat. Només has de fixar-te, aquest setembre en presones inspiradores, encara n'hi ha !

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Gran, gran tardor la que t'espera Lleó! Aprofita i gaudeix del temps que tindràs. Pas a pas. Els moviments amb la cadència necessaria. Let's do the groove ! groove, grove !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Les coses seran complicades, tindràs revelacions a través de les portes. T'envoltaràn milions de nens que només demanen la teva atenció cridant i plorant. Diga'ls.....shalalaaaaaaaaa la laaaaaaaa. Cuida't, sigues egoista. Gaudeix de casa teva. Carrega les piles i afegeix calories al teu cos.









BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Busca les coses simples i fàcils. Els camins rectes solen ser els més directes. Fes fotos de totes les canoes que vegis passant direcció la lluna. Caça els llavis que se t'ofereixin !

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Les flors que explotaven a la primavera ja estan apunt de morir. Com cada any. Però aquest setembre sentiràs la olor de la seva senescència. Olor de tancat

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Serenament i temeràriament aquestes son les paraules del setembre per a tu. Encara no et sentiràs vell/a. Et sentiràs com un peix que ja sap per on navega, malgrat que tot serà nou. Intenta preguntar-te coses, intenta no estar sempre ocupat/da, mira dins el mirall per demanar-te a tu mateix com estas. Estima't. Busca el teu costat artístic, treballa'l, com a bon sagitari/a no podràs desfer-t'en o sigui que has de conviure-hi.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Aquest setembre voldràs prentendre ser un amor, petonejant a tots els sant Cristos. I voldràs fer barreges que no funcionen, llimonades amb llet, silencis musicals, aigua amb oli, esperances amb frustacions. Intenta mantenir el cor sencer!


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes